2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Edgars Avotiņš tiekas ar senioriem

24. maijā Smiltenes novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Edgars Avotiņš tikās ar Smiltenes pensionāru apvienības biedriem. Tikšanās laikā tika pārrunātas aktualitātes novadā, skaidroti problēmjautājumi un uzklausīti ierosinājumi.

Seniori vēlējās noskaidrot pašvaldības plānus saistībā ar tai piederošo īpašumu Pils ielā 9, pašreizējo stāvokli un attīstības perspektīvas Jāņukalna estrādei un neizbūvētajam peldbaseinam Kalēju ielā, kā arī turpmāko rīcību attiecībā uz novadā izvietotajiem padomju varu slavinošajiem pieminekļiem. Izskanēja sūdzības par informācijas trūkumu saistībā ar sociālo pakalpojumu pieejamību, pilsētas neasfaltēto ielu putēšanu un nepietiekamu valsts policijas kontroli pār atļautā ātruma neievērošanu pilsētas centrā. Seniori izteica vairākus ierosinājumus, piemēram, soliņu izvietošanu Limbažu ielas gājēju posmā. Tāpat viņi vēlētos, ka tiek veidoti ziņu sižeti par aktualitātēm novadā un translēti televīzijā. Papildu seniorus interesējošiem jautājumiem, domes priekšsēdētājs arī informēja par aktuālajiem infrastruktūras attīstības projektiem, Ukrainas kara bēgļu situāciju novadā, pašvaldības delegācijas vizīti Vācijas pilsētā Villihā u.c.

Šī bija domes priekšsēdētāja un Smiltenes pensionāru apvienības pirmā tikšanās pēc pandēmijas. Kā uzsvēra E. Avotiņš, šādas tikšanās ir ļoti svarīgas, lai izzinātu senioriem aktuālos jautājumus un uzlaboto pašvaldības darbu.

Ievērībai! Ikvienam Smiltenes novada iedzīvotājam ir iespēja pieteikties vizītei pie domes deputātiem, lai pārrunātu sev aktuālos jautājumus. Informācija par pieteikšanos pieejama ŠEIT.  

Smiltenes novada pašvaldības domes priekšsēdētājs E. Avotiņš tiekas ar Smiltenes pensionāru apvienību 

E. Avotiņš un Smiltenes pensionāru apvienības vadītāja Rita Bormane 

 

Madara Mūrniece

zīmolvedības un mārketinga speciāliste