2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Balvu par mūža ieguldījumu Smiltenes novada sportā saņems blomēnietis Juris Bērziņš

Sestdien Smiltenes pilsētas Kultūras centrā norisināsies svinīgā apbalvošanas ceremonija “Smiltenes novada Gada balva sportā”. Pasākuma laikā tiks pasniegtas 13 balvas. Kļuvis zināms, ka balvu par mūža ieguldījumu Smiltenes novada sportā saņems ilggadējais Blomes pamatskolas sporta skolotājs, treneris un aktīva dzīves veida piekopējs Juris Bērziņš.

Balvas par mūža ieguldījumu pasniegšana svinīgajā apbalvošanas ceremonijā “Smiltenes novada Gada balva sportā” tradicionāli ir pasākuma sirsnīgākā sadaļa. Balvu allaž saņēmusi sporta personība, kas ar savu darbu, entuziasmu un mērķtiecību ir iedvesmojusi savus līdzcilvēkus.

Kļuvis zināms, ka šajā gadā balva šajā nominācijā tiks pasniegta blomēnietim, ilggadējam Blomes pamatskolas sporta skolotājam, trenerim, pagasta sporta darba organizatoram, kaislīgam riteņbraucējam un citu sporta veidu piekopējam Jurim Bērziņam.

Neiztrūkstošs smaids, enerģija, dzīvesprieks un humors. Tās ir īpašības, kas ikdienā izstaro no Jura Bērziņa. Papildus tam arī liela atbildības sajūta par visu kurā iesaistījies. 40 gadu garumā ir vadītas sporta stundas Blomes pamatskolā un veidotas skolas komandas startiem dažāda mēroga sacensībās basketbolā, tautas bumbā, vieglatlētikā un citos sporta veidos.

Daudzu gadu garumā organizēta sporta dzīve Blomes pagastā. Jāizceļ vasaras pludmales volejbola sacensību “Jeberlejas vasara” organizēšanu. Juris aktīvi iesaistās draugu un paziņu pulkā dodoties kārtējā velobraucienā vai slēpošanas aktivitātēs. Reizē Juris ir lielisks ģimenes cilvēks, aizraujot savus tuvākos sportiskās aktivitātēs. Smiltenes novada sporta sabiedrība ļoti lepojas ar Jura paveikto, novēlot daudz pozitīvas enerģijas un veselības.

Apbalvošanas ceremonija sestdien Smiltenes Kultūras centrā sāksies pulksten 19:00. Tās pirmajā daļā notiks jauno Smiltenes bērnu un jaunatnes sporta skolas sportistu un viņu treneru sveikšana, kam sekos gada balvu pasniegšana 13 nominācijās. Gaidāma arī aizraujoša kultūras programma un citi pārsteigumi. Pasākumā laipni aicināta visa Smiltenes novada sporta sabiedrība, kā arī ļaudis, kuri vēlas sveikt balvas par mūža ieguldījumu saņēmēju Juri Bērziņu.

 

Informāciju sagatavoja:

Toms Markss

Smiltenes novada Gada balva sportā organizatoru komandas pārstāvis