2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Aicina uz tikšanos ar sertificētu astroloģi Gunu Kārkliņu

Smiltenes bibliotēka aicina interesentus uz tikšanos ar sertificētu astroloģi Gunu Kārkliņu. Tikšanās tēma “2023.gada astroloģiskā prognoze un noderīga informācija saimniecības darbos”. Tā notiks 16. februārī plkst. 16.00 Smiltenes bibliotēkā, Baznīcas laukumā 13.
Guna Kārkliņa ir astroloģe un žurnāliste, apguvusi arī mineraloģijas kursu Rīgas Tehniskajā universitātē un Vernadska Ģeoloģijas muzejā, kā arī Latvijas Universitātē tālākizglītības kursu „No biznesa idejas līdz realizācijai”. Bija žurnāla „Praktiskā Astroloģija” izveidotāja un līdz izdevuma slēgšanai tā galvenā redaktore. Patlaban sadarbojas ar Latvijas lielākajām izdevniecībām un digitālajiem medijiem, veido publikācijas, sniedz privātas konsultācijas.
Savā grāmatā „Izprast sevi. Savu ceļu. Astroloģijas noslēpumi” Guna Kārkliņa stāsta: “Kāpēc mums lūkoties zvaigznēs? Dzīve ir skaista un saistoša ar to, ka tā piedāvā arvien jaunus un jaunus pavērsienus un pārsteigumus, tomēr vēlme pieņemt vispareizāko lēmumu ir tik cilvēciska. Kā izvēlēties īsto, kā izšķirties par to vai citu soli? Cauri gadsimtiem, kā vienu no instrumentiem lēmumu pieņemšanā un iespēju izzināšanā, cilvēce ir izmantojusi astroloģiju. Tā dod mums iespēju ielūkoties savā dzīves sūtībā, nākotnes iespējās un riskos, lai ar vēju burās dotos uz priekšu vai apstātos, ievilktu elpu un neiekristu kādās „lamatās”. Tieši uz to arī orientējos – nevis biedēt, šausmināt vai solīt absolūto laimību, bet reāli izvērtēt zaļo, dzelteno un sarkano luksofora gaismu.
Cilvēku horoskopi ir kā ceļveži, kurus izpētot, paveras iespēja dzīvot saskaņā ar sevi, apzināties, kas esi, kuras ir Tavas vājās, un kuras stiprās puses, kādi talanti šūpulī ielikti un no kā šajā dzīvē jāizvairās un jāuzmanās. Nav atbildes uz jautājumu: kas būs un vai būs? Ir tikai ceļi, pa kuriem ejot var notikt tā vai citādi. Ir tikai durvis, kuras pašam jāatver vai jātur aizslēgtas. Viss atkarīgs no paša, astrologs vien iedod informāciju, ko izmantot vai neizmantot.”
Astroloģe pastāstīs par savu skatījumu uz 2023. gada tendencēm Latvijā un pasaulē kopumā, par to, ko katrs ikdienas gaitās varam izmantot no tautas zināšanu krātuves un senām tradīcijām. Būs arī leģendas par kristāliem/minerāliem, to izmantošanu un unikāli eksemplāri apskatei.
Laipni gaidīts ikviens interesents. Pasākums ir bez maksas.
Pasākuma laikā var tikt fotografēts un/vai filmēts.

Informāciju sagatavoja;
Sandra Marķitāne,
Smiltenes novada bibliotēkas informācijas speciāliste
Tālrunis: 64773030; 26449145
E-pasts: [email protected]