2024. gada 18. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Uzņēmējus aicina uz diskusiju par sadarbību ar pašvaldību un tās sniegtajiem atbalsta instrumentiem Apē

Smiltenes novada pašvaldība aicina novada uzņēmējus, to vadošos darbiniekus, pašnodarbinātos un citus interesentus uz tikšanos ar pārstāvjiem uzņēmējdarbības jautājumos, lai kopīgi apspriestu aktualitātes, līdzšinējo sadarbību un atbalsta instrumentus, kā arī diskutētu par nepieciešamajiem pasākumiem nākotnē.  

Sanāksmes mērķis ir labāk izzināt uzņēmēju aktuālās nepieciešamības un problēmas, to nākotnes attīstības plānus, gūt atgriezenisko saiti par līdzšinējo sadarbību, kā arī noskaidrot, kāds pašvaldības atbalsts visvairāk būtu nepieciešams nākotnē.

Sanāksmes pirmajā daļā pašvaldības pārstāvji iepazīstinās ar esošajiem pašvaldības uzņēmējdarbības atbalsta instrumentiem un ieskicēs pašvaldības turpmākos plānus. Savukārt otrajā daļā uzklausīs priekšlikumus uzņēmējdarbības veicināšanai un attīstībai Smiltenes novadā un diskutēs par to, kā uzlabot esošo sadarbību un atbalstu.

Tikšanās ar uzņēmējiem norisināsies:

  • 30. martā Smiltenē (plkst. 18.00 Smiltenes vidusskolā, Dakteru ielā 27, Smiltenē);
  • 4. aprīlī Apē (plkst. 18.00 Apes kultūras nama mazajā zālē);
  • 5. aprīlī Raunā (plkst. 18.00 Raunas pagastmājas 2. stāva zālē).

Reģistrēšanās pasākumam elektroniski šeit, vai zvanot uzņēmējdarbības speciālistam Andrejam Nikam 26402963, [email protected].

Atkarībā no iedzīvotāju izrādītās intereses un apmeklētāju skaita tiks izvērtētas iespējas organizēt papildu tikšanās pagastos. Par šādu interesi lūdzam sazināties ar pašvaldības uzņēmējdarbības speciālistiem.

 

Modris Apsītis

Attīstības un plānošanas nodaļas vadītājas vietnieks

uzņēmējdarbības jautājumos