2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

No 21. oktobra atcelti klātienes treniņi, sacensības, veselības projektu aktivitātes

20. oktobrī Ministru kabinets pieņēmis rīkojumu Nr. 748, kas paredz grozījumus Ministru kabineta 2021. gada 9. oktobra rīkojumā Nr. 720 “Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu”. Ar šo rīkojumu tiek aizliegti un atcelti visi sporta pasākumi . Sporta treniņus (nodarbības), tai skaitā interešu izglītības un profesionālās ievirzes izglītības programmu ietvaros, jāorganizē tikai attālināti.

Atsevišķi izņēmumi rīkojumā tiek noteikti tikai uz  treniņiem un sacensībām, kurās piedalās tikai profesionāli sportisti (personas, kuras uz darba līguma pamata un par nolīgto samaksu gatavojas sporta sacensībām un piedalās tajās).

Tā kā liela daļa projetku pasākumu “Vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā ” paredzēti klātienē, tie sākot ar 21. oktobri tiek atcelti. Nodarbības, kuras būs iespējams organizēt attālināti, tiks nodrošinātas tiešsaistē. Aicinām iedzīvotājus izmantot iespēju sportot mājās, drošā vidē un sekot veselības projektu aktivitātēm sadaļā “Bezmaksas pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā ” .

Informāciju sagatavoja 
Aija Kramiņa
Smiltenes novada pašvaldības 
Sabiedrisko attiecību speciāliste