2024. gada 25. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Aicina piedalīties tiešsaistes apmācību seminārā “IZRĀVIENS”

 

Smiltenes novada tūrisma jomas pārstāvji -uzņēmēji, pašvaldības darbinieki un citi interesenti tiek aicināti piedalīties tiešsaistes apmācību seminārā.

 2.novembrī plkst. 15.00 tiešsaistes platformā ZOOM.

Apmācību semināru vadīs JĀNIS VIEGLIŅŠ. Pārdošanas skolas vadītājs un dibinātājs. Veic regulāras apmācības tādiem Latvijas grandiem kā Circle K, Bite, Tele2, Euronics, Sanitex un vēl citiem zināmiem uzņēmumiem.
Lielākā klienta apgrozījums 3 miljardi euro. Mazākā 50 euro. Dienas Biznesa pārdošanas rokasgrāmatas līdzautors, neskaitāmu konferenču lektors. Biznesa vadības koledžas pasniedzējs un sociālo zinību skolotājs pamatskolā.

“IZRĀVIENS”- kā pārdot dārgāk, kā piesaistīt klientu, kā veicināt klienta lojalitāti, jaunākās pārdošanas metodes.

Dalība tiešsaistes apmācību seminārā ir bezmaksas, bet ir obligāta iepriekšēja reģistrēšanās līdz 1.novembrim, lai dalībnieki saņemtu piekļuves saiti: https://ej.uz/izraviens_novembris2021 vai sazinoties ar Smiltenes novada pašvaldības projektu vadītāju Daigu Bojāri: mob.tel. +37128690844 vai e-pasts: [email protected].

Projekta “Dabas objektu kā enerģijas un iedvesmas avotu veicināšana ar vietējās vēstures palīdzību un jauniem risinājumiem” DABAS GARS ietvaros.

Šī publikācija ir sagatavota ar Latvijas-Krievijas pārrobežu sadarbības programmas 2014.-2020.gadam finansiālu atbalstu. Par tās saturu pilnībā atbild Smiltenes novada pašvaldība un tā var neatspoguļot Programmas, Programmas dalībvalstu Latvijas un Krievijas, kā arī Eiropas Savienības viedokli. Programmas mājas lapa ir www.latruscbc.eu

Informāciju sagatavoja:
Daiga Bojāre
Smiltenes novada pašvaldības projektu vadītāju