2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Apē norisinājies “Nakts volejbols 2022” MIX 4:4

Apē “Nakts volejbols 2022” MIX 4:4

  1. decembra vakarā volejbola zīmē no plkst. 20.00 kopā pulcēja volejbola un šautriņu mešanas draugus, radus un paziņas, kuriem šādas aktivitātes ir cieņā.

Apes sporta kompleksa zālē notika  Apes pilsētas atklātās volejbola sacensības ‘’MIX’’  komandām (2siev./2 vīri.), ar 12 komandu piedalīšanos. Kurās spēlēja  dalībnieki no Alūksnes, Liepnas, Valkas, Veclaicenes, Gulbenes, Jaungulbenes, Tilžas, Malienas, Vidagas ,Rīgas, Zeltiņiem, Smiltenes un Apes.

 Pēc aizraujošām un spēkiem līdzīgām savstarpējām spēlēm, uzvarētāj komandas tika noskaidrotas tikai nākamā dienā ap 04:00 no rīta. Uzvarot priekšsacīkšu apakšgrupā, gan gūstot uzvaru finālspēlē-  pirmo vietu izcīnīja komanda „Makans” (Rūta Ķelpe, Edgars Šimanskis, Jānis Andrejevs, Anna Bulzga) . Otro vietu izcīnīja komanda „2+2” – (Linda Puriņa, Marina Vīksniņa, Emīls Reinis Āboliņš, Kristers Rozīts),   trešajā vietā palika komanda „RIO”- (Ilze Upeniece, Laura Jaunzeme, Elvis Bināns, Agris Puzulis) , bet komanda „Siena ruļļi ” ar atzīstamu sniegumu izcīnīja  ceturto  vietu.

 Paralēli volejbola sacensībām , brīvos brīžos, skatītājiem un dalībniekiem bija iespēja pierādīt sevi arī “Šautriņu mešanas nakts maratona” precizitātē. Kungu/ Dāmu  konkurencē uzvarētāji: 1.vieta Jurģim Sirmim(80p.)/ Ilzei Upeniecei ( 74p.), Rināram Teterim(79 p.)/ Sanijai Ozoliņai ( 66p), 3.vieta Reinim Kazakam ( 79 p.) /Signei Ēvelei ( 66 p.).

Paldies Ritvaram  Valteram un Mārim Latikam ,gan kā šautriņu mešanas tiesnešiem, gan kā  sponsoriem apbalvošanas ceremonijā! Paldies arī volejbola draugiem par atsaucību! 

Informē Apes pilsētas un pagasta sporta darba organizatore

Aija Latika