2024. gada 20. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Foto atskats Smiltenes novada Sporta dienā

Neliels atskats fotogrāfijās Smiltenes novada Sporta svētkos, kas notika  2021.gada 28.augustā. Saskaitot visos uzdevumos izcīnīto vietu summu par 2021.gada Sporta dienas uzvarētājiem tika godināta Blomes pagasta komanda, aiz sevis otrajā vietā atstājot Aumeisteru komandu, bet trešajā – šī pasākuma debitantus – Gaujienas Olimpiešus.

Enerģija, sadarbība, smiekli un komandas gars, vārdi kas raksturo Smiltenes novada pašvaldības sporta svētkus.  Peldot pāri Niedrāja ezeram bija jāpārved gumijas laiva; skrienot pa serpentīnveidīgu distanci kolektīvi jāuznes virve kalnā; jāpievar Zemessardzes šķēršļu josla; jāatpazīst dzīvnieku pēdas; jāsacenšas šaušanā un vēl daudzi citi elpu aizraujoši uzdevumi.

Dalāmies ar sportiskiem un iedvesmojošiem mirkļiem, un, iespējams, galerija uzrunās tos,  kuri šajā reizē nepiedalījās, un viņi čakli varēs veidot jaunas komandas  līdz nākošā gada vasarai.  Šī gada debitantu panākumi apliecina, ka daudzgadēju pieredzi šajās sacensībās nevajag, tikai apņēmību, saliedētu komandu un možu noskaņojumu.
Uz tikšanos nākamgad!
 
Aktivitāte tiek īstenota darbības programmas “Izaugsme un nodarbinātība” 9.2.4. specifiskā atbalsta mērķa “Uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem, jo īpaši nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem” 9.2.4.2. pasākuma “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei” ietvaros, realizējot projektu „Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā (9.2.4.2/16/I/052)”. Projekts tiek finansēts no Eiropas Sociālā fonda un valsts budžeta līdzekļiem un tiek īstenots līdz 01.09.2023. Kopējais finansējums 253592,00 EUR.

 
Foto: Agnis Melderis
 
Informāciju sagatavoja 
Aija Kramiņa
Smiltenes novada pašvaldības
sabiedrisko attiecību speciāliste