2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Atbalsta iespējas Latvijas NVO iesaistei Ukrainas krīzes situācijas risināšanā

Aktīvo iedzīvotāju fonds (AIF) sadarbībā ar Sabiedrības integrācijas fondu (SIF) aicina uz semināru par finansiālā atbalsta iespējām Latvijas nevaldības organizācijām, kas vēlas iesaistīties Ukrainas krīzes situācijas risināšanā. Seminārs notiks 2022. gada 4. martā plkst. 15.00 Zoom platformā.

Visus interesentus lūdzam aizpildīt pieteikuma anketu līdz 4. marta plkst. 14.00 – https://ej.uz/AIF_SIF_atbalsts_Ukraina

Pasākuma laikā Aktīvo iedzīvotāju fonda pārstāvji informēs par AIF Rīcības projektiem, kuru ietvaros iespējams saņemt atbalstu līdz 10 000 eiro Latvijas pilsoniskās sabiedrības iesaistei un koordinēšanai, dažādu piketu un demonstrāciju organizēšanai un norisei, brīvprātīgā darba koordinēšanai, finansējuma vākšanas kampaņām, interešu pārstāvības aktivitātēm un citām pilsoniski aktīvām darbībām. Pilnu informāciju lasiet konkursa nolikumā.

Savukārt Sabiedrības integrācijas fonds sniegs informāciju par projektu konkursu “Brīvprātīgā darba atbalstam”. Projektu īstenotājiem būs iespēja saņemt atbalstu līdz 10 000 eiro brīvprātīgā darba aktivitātēm, lai palīdzētu koordinēt atbalstu un palīdzības sniegšanu Ukrainai un Ukrainas bēgļiem. Konkursa dokumentācija tiks publicēta 4.martā SIF tīmekļvietnes www.sif.gov.lv sadaļā “Projektu konkursi” uzreiz pēc SIF padomes sēdes.

Pēc informatīvās daļas pasākuma dalībnieki grupās varēs iepazīties savā starpā, pārrunāt sadarbības un sinerģijas iespējas, projektu pieteikumu sagatavošanas praktiskos jautājumus un citas aktualitātes, kā arī saņemt AIF un SIF pārstāvju konsultācijas par projektu idejām un pieteikumu sagatavošanu un iesniegšanu.

Semināra informatīvās daļas ieraksts pēc pasākuma būs pieejams AIF un SIF tīmekļvietnēs.

 

Plašāka informācija par pasākumu un konsultācijas par projektu sagatavošanu:

Aktīvo iedzīvotāju fonds:

Kurzemē: Elīna Futraka, [email protected], tālr. 27111252
Latgalē: Oskars Zuģickis, [email protected] , tālr. 26565858       
Rīgā un Rīgas reģionā: Rasa Lazdiņa, [email protected], tālr. 25176456      
Vidzemē: Gundega Siliņa, [email protected], tālr. 27820430        
Zemgalē: Uldis Dūmiņš, [email protected], tālr. 26044412    

Sabiedrības integrācijas fonds:

Ance Indriksone, [email protected], tālr. 22811007