2024. gada 25. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Atsāksies klātienes JOGAS nodarbības Grundzālē

Ar 15. 11. 2021. atsākas atsevišķas projekta aktivitātes klātienē. Klātienes nodarbības notiek tikai un vienīgi “Zaļajā režīmā”, kas nozīmē, ka apmeklējot nodarbību, obligāti jāuzrāda sadarbspējīgs vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts, kā arī līdzi jābūt personu apliecinošam dokumentam. Apmeklējot nodarbības, lūdzam ievērot visus epidemioloģiskos noteikumus (lietojiet dezinfekcijas līdzekļus, ievērojiet 2 m distanci, lietojiet sejas maskas līdz nodarbības norises vietai u.t.t.)

JOGAS nodarbības Grundzālē, klātienē, notiks otrdienās, no  plkst. 18.00 – 19:30, Kultūras nama zālē, Tilta ielā 5, Grundzāles pagastā, Smiltenes novadā.

­­­Nodarbību datumi novembra mēnesī – 16.,23. un 30. novembris.

Nodarbības vada pasniedzēja Dana  Langenfelda.

Jogas nodarbību mērķis ir apgūt prasmes saglabāt veselību un spēkus, harmoniski mijiedarboties ar iekšējo un ārējo pasauli, pielietot šīs prasmes ikdienā. Nodarbībās tiek apgūtas jogas pamata pozas, elpošanas vingrinājumi, stresa mazināšanas tehnikas, kā arī fizisku vingrinājumu kompleksi (locītavu, mugurkaula, gremošanas sistēmai), elpošanas prakses, kas palielina enerģiju.

Visas nodarbības tiek īstenotas darbības programmas “Izaugsme un nodarbinātība” 9.2.4. specifiskā atbalsta mērķa “Uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem, jo īpaši nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem” 9.2.4.2. pasākuma “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei” ietvaros, realizējot projektus:

„Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā (9.2.4.2/16/I/052)”. Projekts tiek finansēts no Eiropas Sociālā fonda un valsts budžeta līdzekļiem un tiek īstenots līdz 01.09.2023. Kopējais finansējums 253592,00 EUR.

Informāciju sagatavoja 

Smiltenes novada pašvaldības 

Attīstības un plānošanas nodaļa