2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Attālinātā ierēdņa pakalpojumam Smiltenē – pirmais klients

Šodien, 2023. gada 2. jūnijā, Smiltenes Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā (VPVKAC), pirmo reizi izmantota attālinātā ierēdņa konsultācija. Šis pakalpojums, kur iespējams saņemt Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras, Valsts ieņēmumu dienesta un Valsts zemes dienesta speciālistu palīdzību, Smiltenē pieejams ar 1. jūniju.

Smilteniete Vita Leite ir pirmā, kas izmantojusi attālinātā ierēdņa pakalpojumu Smiltenes VPVKAC  – konsultāciju par kapitāla pieauguma nodokļa nomaksu. “Ļoti laba iespēja, jo nebija jādodas uz VID konsultāciju centru klātienē, kas ir Valmierā. Konsultēja ļoti atsaucīga darbiniece, kura visu sīki izskaidroja. Vajadzības gadījumā, šo pakalpojumu izmantošu arī turpmāk. Piemēram, informāciju par pakalpojumiem mājas lapā ne vienmēr var saprast tā, kā tas ir domāts. Mutiskas konsultācijas ir daudz vērtīgākas,” pieredzē dalās V. Leite.

V. Leite ir pirmā, kas Smiltenes VPVKAC izmantojusi attālinātā ierēdņa pakalpojumus.

Iedzīvotāju ērtībai šāds pakalpojums pieejams arī Drustu, Gaujienas un Variņu VPVKAC, kur attālinātā ierēdņa konsultācijas varēs saņemt arī turpmāk.

Plašāk par attālinātā ierēdņa pakalpojumu lasi ŠEIT.

 

Madara Mūrniece

Zīmolvedības un mārketinga speciāliste