2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Avotu ielas posms no Dakteru ielas līdz Peldu ielai tiks SLĒGTS vispārējai transporta līdzekļu satiksmei sākot ar š.g 7.septembri

UZMANĪBU!

PAR PĀRBŪVES DARBU UZSĀKŠANU AVOTU IELĀ UN IZMAIŅĀM SATIKSMES ORGANIZĀCIJĀ AVOTU UN DAKTERU IELĀ

Šā gada 7.septembrī tiks uzsākti būvdarbi būvobjektā “Ūdensvada un sadzīves kanalizācijas pārbūve Avotu ielā, Smiltenē”. 

Būvdarbus Avotu ielā plānots veikts secīgi pa posmiem. Pirmais posms kurā tiks uzsākti būvdarbi ir Avotu ielas poms no Dakteru ielas līdz Peldu ielai, līdz ar to minētais ielas posms tiks SLĒGTS vispārējai transporta līdzekļu satiksmei sākot ar š.g 7.septembri, saskaņā ar pievienoto satiksmes organizācijas shēmu ŠEIT.

Slēgtā posma apbraucamais ceļš Dakteru iela – Meža iela – Peldu iela. Piekļūšana Smiltenes vidusskolas teritorijai no Dakteru iela puses. 

Papildus! Lai atvieglotu piekļūšanu Dakteru un Avotu ielas būvdarbu zonā esošajām iestādēm, uzņēmumiem un dzīvojamām mājām, vispārējai transportlīdzekļu kustībai tiks atvērts Dakteru ielas būvdarbu posms. Būvdarbu zonā tiks saglabāts satiksmes ātruma ierobežojums 30km/h un lokālo būvdarbu vietu apbraukšana tiks organizēta ar priekšrocības zīmēm.

Aicinām autovadītājus būt uzmanīgiem un ievērot uzstādītās ceļa zīmes!