2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

BALĀDES PAR VĪNU, MĪLU UN RAGANĀM

Smiltenē, 2021.gada 22.augustā plkst. 15.00  viesnīcas “Brūzis” dārzā.

Ar koncertprogrammu BALĀDES PAR VĪNU, MĪLU UN RAGANĀM – deviņās valodās ar deviņiem mūzikas instrumentiem uzstāsies Laimis Rācenājs, Ilze Grunte un Andris Grunte.

Laimis Rācenājs- balss, ģitāra, čarango

Ilze Grunte- ģitāra, mandolīna, ukulele u.c.

Andris Grunte- kontrabass

Baudīsim skaisto un silto mūsu šīs vasaras pēcpusdienu, izjūtot īpašās Laima Rācenāja enerģijas piepildīto mūziku! Mūziķi sola mūs aizvest īstenā muzikālā ceļojumā apkārt pasaulei. Koncertā būs dzirdama vairāku tautu aizraujoša mūzika.

Kosmopolīts un sava ceļa gājējs Laimis Rācenājs ir viens no Latvijas neparastākajiem estrādes māksliniekiem, kurš mīl muzicēt visdažādākajos žanros un spēj nodziedāt pilnīgi visu. Viņš ir dziedājis 20 dažādās pasaules valodās un pabijis vairāk nekā 50 pasaules vietās, turklāt vienmēr dziedājis tikai to, kas pašam patīk.

Koncertu būs iespēja klausīties viesnīcas “Brūzis”( Brūža iela 2, Smiltene)  teritorijas dārzā. Apmeklētāji varēs iegādāties vīnu un uzkodas.

Biļetes cena 10 EUR.  Pasākuma biļetes var iegādāties elektroniski www.bezrindas.lv vai Smiltenes novada Kultūras centra kasē.

Informācija apmeklētājiem –  aicinām padomāt par ērtu, laika apstākļiem piemērotu apģērbu.

Koncerta ilgums – 1 stunda 30 minūtes

Koncertu organizē Smiltenes novada Kultūras centrs.

Ieeja pasākumā, uzrādot derīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, vai laboratorisko analīžu rezultātu, personu apliecinošu dokumentu un biļeti. Pasākumu kopā ar vecākiem var apmeklēt bērni līdz 12 gadu vecumam, kas nav vakcinēti, pārslimojuši, viņiem nav jāveic Covid-19 tests.

*Organizators ir tiesīgs mainīt pasākuma norisi, mainoties valstī noteiktajiem epidemioloģiskajiem noteikumiem.

*Pasākums tiks filmēts un fotografēts, pasākuma laikā iegūtie video un foto tiks izmantoti publicitātes vajadzībām.

Informāciju sagatavoja

Gita Ozoliņa

 Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja