2024. gada 24. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Foto piedzīvojumi Smiltenes novadā

Ikdienas steigā tik daudz kas tiek nepamanīts, tāpēc mēs, Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra un Raunas tūrisma informācijas centra kolektīvs, aicinām Jūs iepazīt un atklāt Raunu un Smilteni no jauna, dodoties foto orientēšanās spēlēs, kas veidotas piedzīvojumu platformā Travitious. Foto orientēšanās piedzīvojumi būs interesanti gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Piedzīvojumu maršruts “Tur, kur Rauna…” ļaus apskatīt Raunas sirdī esošos dabas objektus, arhitektūras pieminekļus un vēsturiskās vietas. Lai maršrutu padarītu aizraujošāku, katrā punktā Jūs sagaidīs kāds jautājums vai uzdevums.

Foto orientēšanās “Smiltenes ainiņas” sniegs iespēju ielūkoties Smiltenes ikdienā, atrast vietas, kuras ikdienā nepamanām un paskrienam garām. Lai padarītu spēli interesantāku, katrs punkts ir papildināts ar jautājumu, uz kuru atbildi atradīsiet uz vietas.

Kas nepieciešams, lai dotos piedzīvojumā? Vēlme pastaigāties, laikapstākļiem piemērots apģērbs, apavi un mobilais tālrunis ar interneta pieslēgumu, lai varētu piekļūt Travitious mājaslapai.

Lai uzsāktu foto orientēšanās spēli “Smiltenes ainiņas”, spiediet ŠEIT!
Lai uzsāktu piedzīvojumu maršrutu “Tur, kur Rauna..”, spiediet ŠEIT!

Sāciet savu piedzīvojumu jau šodien!

Informāciju sagatavoja:
Linda Kļava,
Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra
tūrisma organizatore