2024. gada 25. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Grundzāles izaicinājums

19. maijā Grundzāles pamatskolas sporta laukumā notika starpnovadu sacensības futbolā lauku skolām 2009. gadā dzimušajiem un jaunākiem dalībniekiem. Šīs sacensības bija plānotas 2021 gada rudenī, diemžēl visiem zināmu iemeslu dēļ tās nevarēja notikt.

Sacensībās piedalījās Lizuma, Blomes un Grundzāles jaunie futbolisti. Sacensības notika sadarbībā ar LFF Vidzemes futbola centru.

Spēles ilgums bija 2×8 minūtes. Meitenēm pirmā spēle starp Grundzāli un Lizumu noslēdzās neizšķirti 1:1. Otrajā spēlē tikās Grundzāles un  Blomes spēlētājas. Grundzālei izdevās izcīnīt uzvaru 2:0. Tā kā spēle starp Lizumu un Blomi arī beidzās ar rezultātu 2:0 par labu Lizumam, lai noskaidrotu sacensību uzvarētāju Grundzāles un Lizuma komandām nācās sist pa pieciem 9m sitieniem kur veiksmīgākas ar rezultātu 4:2 bija Grundzāles meitenes. Vietu secība: Grundzāles pamatskola, Lizuma pamatskola, Blomes pamatskola. Uzvarētāju komandā spēlēja Megija Ķestere, Elza Lucāne, Alise Elizabete Stafecka, Alise Peneze, Nanija Lība Uzkliņģe, Katrīna Antonova un Laura Matveja.

Zēniem Grundzāles otrajai komandai pateicoties pašaizliedzīgai spēlei aizsardzībā un vārtsarga Arta Harkina spēlei izdevās nosargāt savus vārtus neieņemtus spēlē pret Grundzāles pirmo komandu. Savukārt tas liedza Grundzāles pirmajai komandai izcīnīt otro vietu, jo pirmajai komandai neizšķirts rezultāts arī spēlē pret Blomi, kas uzvarēja Grundzāles otro komandu. Visas spēles uzvarēja un pirmo vietu izcīnīja Lizuma jaunie futbolisti.

Rezultāti zēnu komandām.

Lizums –Blome 9:0

Grundzāle 1 kom – Grundzāle 2kom 0:0

Blome – Grundzāle 2kom 2:0

 Lizums – Grundzāle 1kom 4:1

 Grundzāle 1kom – Blome 1:1

 Grundzāle 2kom – Lizums 0:2.

Vietu secība Lizuma pamatskola, Blomes pamatskola, Grundzāles pamatskolas 1. komanda, Grundzāles pamatskolas 2.komanda.

Uzvarētāju komandā spēlēja Kristiāns Kalniņš, Martins Biezais, Artis Kadancevs, Adrians Brics, Bruno Brics, Endijs Eglītis, Renārs Ostrovskis, Normunds, Eglītis.