2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Izsludināta pieteikšanās konferencei “Share IT”

30. septembrī Cēsu izstāžu zālē norisināsies Vidzemes mēroga konference “Share IT”. Šogad tā apmeklētājiem būs pieejama jau ceturto reizi un paredzēta ne tikai informācijas tehnoloģijas profesionāļiem, bet ikvienam, kurš ikdienā darbojas ar informācijas un komunikācijas tehnoloģijām. 

“Share IT” ir bezmaksas Vidzemes mēroga konference darītājiem – IT speciālistiem, mājaslapu administratoriem, mazajiem uzņēmējiem – ikvienam, kurš ikdienā strādā ar informācijas un komunikācijas tehnoloģijām. Konferences būtība ir gan dalīties ar aktuālām zināšanām un praktisku pieredzi (kā un ar kādām tehnoloģijām strādājam), gan veicināt diskusiju par aktuālām tēmām (izglītības iespējas, darbaspēks, u.c.). Šogad vēl vairāk kā iepriekš tiks izcelti vietējo speciālistu pieredzes stāsti, izaicinājumi un aktuālie projekti.

Konferences programmā iekļautas gan dažādas prezentācijas, gan diskusijas, kuras notiks trīs dažādās telpās – zināšanu, pieredzes un risinājumu. Dalībniekiem būs iespēja izvēlēties, kuras diskusijas apmeklēt. Tāpat ikvienam apmeklētājam būs iespēja piedalīties vienā no četrām meistarklasēm – “Kickstart mini treniņš – ko digitalizēt manā uzņēmumā?” vadītāji Aleksandrs Ļubinskis un Vita Brakovska, “Rīki drošākai šodienai” vadītājs Kārlis Bergmanis, “Ko vēlas Tavs klients jeb lietotāju izpētes ABC” vadītāja Līga Lētiņa un  “Ko baltās cepures hakeri spēj sniegt jūsu uzņēmumam?” vadītājs Kirils Solovjovs. Ar pilnu konferences programmu iespējams iepazīties šeit: https://shareit.lv/lv/programma

Dalība konferencē ir bez maksas! Aicinām ikvienu interesentu reģistrēties pasākumam jau tagad: https://ej.uz/registrejies_shareIT2022

Konferenci organizē Vidzemes Augstskola, sadarbībā ar IT uzņēmumu Wunder, Cēsu Digitālo centru, Koprades māju “Skola6”, Valmieras Attīstības aģentūru un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju. Pasākumu atbalsta SunGIS, USO, Draugiem group.

Informāciju sagatavoja:

Vidzemes Augstskolas sabiedrisko attiecību speciāliste

Linda Broka

Tālr: 26182244

E-pasts: [email protected]