2024. gada 18. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Jaunākās grāmatas Smiltenes novada bibliotēkā

Ir sākusies vasara un saulīte mūs vilina izbaudīt šo jauko gadalaiku. Sauļojoties pie ezera vai smaržojošā pļavā, vislabākā atpūta būs kopā ar aizraujošu grāmatu. Smiltenes bibliotēkā Jūs gaidīs jaunās jūnija grāmatas.

Pieaugušo apkalpošanas nodaļā, Baznīcas laukumā 13:

“Veselīga uztura ceļvedis ģimenei” – grāmata, kas sniegs informāciju par to, kas ir veselīgs uzturs, kā to ieviest ģimenē un kā novērst dažādus ēšanas traucējumus. Balstoties uz šo teoriju, arī izveidota 10 dienu ēdienkarte, kas palīdzēs saplānot maltītes un vienkārši pagatavot veselīgus ēdienus visai ģimenei. Ēst ir prieks!

Dina Džeferisa “Toskānas grāfiene”. Viens karš. Divas sievietes. Vai viņas spēs izglābt savus mīļos? Izcils vēstījums par drosmīgām sievietēm kara laikā uz gleznainās Itālijas fona, nezaudējot nekā no elegances un dzīves garšas apziņas.

Ēriks Aksls Sunds “Kraukļu meitene” ir starptautiska sensācija, hipnotizējošs un eksplozīvs trilleris, kas iesniedzas cilvēka psihes tumšākajos nostūros, lai uzjautātu: cik daudz pāridarījumu viens cilvēks var nodarīt otram, pirms tas otrs pārvēršas briesmonī?

Bērnu apkalpošanas nodaļā, Gaujas ielā 1:

Solvitas Denisa-Liepnieces grāmata “Sazvērestības teorija” ir paredzēta vecumgrupam 5+ un vēsta par izteikti aktuālu tēmu – medijpratību un to, cik viegli var rasties baumas un panika, un kā stāties tām pretī.

Ukraiņu autoru bilžu grāmata bērniem “Karš, kurš pārvērta Rondo”, kas palīdzēs bērniem labāk izprast kara tēmu. Grāmata mākslas tēlos atspoguļo gan kara absolūto ļaunumu, gan humānas vērtības un ir veltījums mieram.

Ar pilnu jauno grāmatu sarakstu var iepazīties šeit.

Rezervēt izvēlētās grāmatas var elektroniskajā katalogā (nepieciešami autorizācijas dati) vai sazinoties ar bibliotekāru.

 

Informāciju sagatavoja:
Līga Seržante un Sanita Lārmane,
Smiltenes bibliotēkas vecākās bibliotekāres