2024. gada 18. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Jaunākās grāmatas Smiltenes novada bibliotēkās

Aprīlī, baudot pavasari un veicot dārza darbus, atlicini laiku arī grāmatas lasīšanai! Smiltenes novada bibliotēkas piedāvā jaunas grāmatas, kas priecēs gan romānu cienītājus, gan vēstures pētniekus, gan tos, kuri iecienījuši sevis izzinošu literatūru. Piedāvājam iepazīties ar jaunumiem.

Smiltenes bibliotēkā:

Ieva Trimalniece “Mīlestība pasaulē staro”. Mīlestība ir bijusi un būs pasaulē un debesīs. Acīs un sirds pašā vidiņā. Tā ir bijusi un būs zemes katrā šūnā, katrā lietus lāsē. Katrā saules pieskārienā zemes vaigam un cilvēka dvēselei. Mīlestība ir šīs pasaules sāls…

Romānu un monogrāfiju sērijā  “Es esmu…” jauna grāmata Osvalda Zebra romāns “Mežakaija” par latviešu prozaiķi, dzejnieku un mākslinieku Gunaru Janovski.

Grāmatā “Viegls dārzs” atradīsiet noderīgus padomus un jaunas idejas dārza kopšanā un iekārtošanā..

Bērnu apkalpošanas nodaļā:

Grāmatā “Kur rodas rudzu maize?” soli pa solim atklāts ceļš, kā no labības lauka līdz mūsu virtuvei nonāk rudzu maize.

Ērinu Hanteri lieli un mazi lasītāji visā pasaulē jau iepazinuši kā grāmatu sērijas “Klanu kaķi” autori. Ir pienākusi suņu kārta valdīt savvaļā. Iznākusi sērijas pirmā grāmata “Klanu suņi. Tukšā pilsēta”.

Ar pilnu jauno grāmatu sarakstu var iepazīties šeit.

Rezervēt izvēlētās grāmatas var elektroniskajā katalogā (nepieciešami autorizācijas dati) vai sazinoties ar bibliotekāru.

Informāciju sagatavoja:
Līga Seržante un Sanita Lārmane,
Smiltenes bibliotēkas vecākās bibliotekāres