2024. gada 25. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Jaunākās grāmatas Smiltenes novada bibliotēkās

Klāt tumšie un lietainie vakari, īstais laiks, lai dzerot siltu tēju un ieritinoties mīkstā plediņā, baudītu labu grāmatu. Piedāvājām iepazīties ar jaunākajām grāmatām Smiltenes novada bibliotēkās.

Smiltenes bibliotēkā, Baznīcas laukumā 13, saņemtas 77 jaunas grāmatas

Būs iespēja nokļūt Teksasā un lasīt par neizmērojamu mātes mīlestību, sieviešu uzticīgo draudzību un spēju atkal mīlēt, neraugoties ne uz ko Kristīnes Hannas jaunajā romānā “Četri vēji”. Šis ir iedvesmojošs stāsts par izdzīvošanu, cerībām un visu to, ko spējam paveikt sev tuvo cilvēku labā…

Anna Elizabete turpina izmeklēt Daces Judinas jaunākajā grāmatā “Viņš vairs neatgriezīsies”.

Lieliska un pārsteidzoši provokatīvā, mūsdienīgā un aizraujošā veidā izstāstīti 50 nozīmīgi notikumi Latvijas vēsturē no 1918. gada līdz mūsdienām Mārtiņa Ķibilda grāmatā “Atslēgas”.

Šīs un citas novembrī iegādātās jaunās grāmatas lasītājiem būs pieejamas no 11.novembra.

Bērnu apkalpošanas nodaļā, Gaujas ielā 1

Visapkārt mums ir milzum daudz lietu, bet vai kāds zina, kā tās darbojas? Kad radušās ziepes, un kurš gudrinieks uzkonstruēja pirmo ledusskapi? Nekārtības Rūķītis steidz visu noskaidro grāmatā “Nekārtības Rūķīša enciklopēdija. Interesantākie izgudrojumi”.

Līgas Rozentāles un Kristīnes Spures grāmatā “Ričijs Rū un draugi” atradīsiet 12 sirsnīgus un pamācošus stāstiņus, kas ievedīs lācēna Ričija Rū un viņa draugu jauno piedzīvojumu pasaulē.

Harari Juvāla Noasa grāmata “Neapturamie mēs” ir īstā lasāmviela ikvienam, kurš kaut reizi ir prātojis par jautājumiem: kas mēs, cilvēki, esam? Un kā mēs te nokļuvām? Visā pasaulē populārās grāmatas “Sapiensi” autors Juvāls Noass Harari paplašina lasītāju loku, nu uzrunājot bērnus un jauniešus un reizē saglabājot sev raksturīgo aizraujošo un mazliet provocējošo stāstījuma stilu. Šis episkais, aizraujošais un krāsu pilnais stāsts par neapturamajiem un nepiesātināmajiem cilvēkiem patiks ne tikai bērniem, bet arī vecākiem.

Ar pilnu Smiltenes novada bibliotēku jauno grāmatu sarakstu var iepazīties šeit.

Rezervēt izvēlētās grāmatas var elektroniskajā katalogā (nepieciešami autorizācijas dati) vai sazinoties ar bibliotekāru.

Informāciju sagatavoja:
Līga Seržante un Sanita Lārmane,
Smiltenes bibliotēkas vecākās bibliotekāres