2024. gada 25. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Jaunatnes iniciatīvas projekts “Kopā mēs varam”

Jaunatnes iniciatīvas projekts pilnā apmērā tiek finansēts no Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.8.3.4.0/16/I/001 “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” (PuMPuRS)

Sadarbībā ar Variņu pamatskolu biedrība turpina realizēt projekta “Kopā mēs varam” aktivitātes, kuru ietvaros, augusta mēnesī, skolēni devās “gardā” ekskursijā uz Rūjienas saldējuma fabriku un “prāta asuma” rosinošu ekskursiju Beverīnas labirintos. Tā bija lieliska iespēja skolēniem izbaudīt un pavadīt kopā pēdējās vasaras brīvlaika dienas.

Ekskursija uz Rūjienas saldējuma fabriku – lieliska iespēja skolēniem iepazīties ar fabrikas vēsturi, darbības attīstību un plašo produkcijas klāstu un saldējumu daudzveidību. Skolēniem bija iespēja vērot demonstrējumus, kā tiek gatavots saldējums – ātri pagatavojamā veidā. Skolēni novērtējot “gardo” ekskursiju uzsver, ka lielākais ieguvums bijis izpratne par to, cik liela ir saldējuma produkcijas daudzveidība.  

 

 

 

 

 

 

 

Ekskursija uz Beverīnas labirintiem – skolēniem sniedza iespēju redzēt, ko var panākt ar lielu apņēmību, cik daudz dažādu lietu iespējams pagatavot pašiem ar savām rokām. Labirinta infrastruktūra, spēles un piedāvātās iespējas, ne tikai sagādāja lielu prieku, bet arī ļāva apgūt jaunas prasmes, izspēlēt erudīcijas spēles un uzdevumus, atpūsties, izklaidēties un izstaigāt “labirintus”.

 

 

 

 

 

 

 

Šajā ierobežojumu laikā, skolēni ļoti novērtē un izbauda kopā būšanas prieku un mēs priecājamies, ka varam īstenot projekta aktivitātes, rodot iespēju visiem satikties jēgpilnās nodarbēs un izglītojošās vidēs!

 

“Variņu pamatskolas atbalsta un attīstības biedrības”

valdes locekle un projekta vadītāja,

Arita Brikmane

 

Projekta “Kopā mēs varam!” realizācija augusta mēnesī norisinājās klātienē – ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus!