2024. gada 23. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Jauns gads – jaunas apņemšanās!

🐰 Vai esi izveidojis savu vēlmju sarakstu, ko plāno īstenot šogad? 

🐰 Esam sagatavojuši piedāvājumu ar 8 idejām, kuras vari īstenot 2023. gadā.

✅ Dodies dabā, izvēloties vismaz vienu pastaigu maršrutu Smiltenes novadā – gar upēm, pa pļavām vai meža ielokā – izvēle paliek tavās rokās. Iepazīsti Smiltenes novada unikālos dabas skatus, rīko piknikus atpūtas vietās, gūsti iedvesmu un restartējies jauniem darbiem! 

✅ Iepazīsti Smiltenes novada garšas – saldas, sāļas, dzirkstošas, mutē kūstošas un ar mīlestību ražotas! Apmeklē uzņēmējus un mājražotājus, kuri ceļ galdā pašu labāko un iepazīstina ar sava produkta labākajām īpašībām! 

✅ Izmēģini jaunu arodu – veido māla traukus, iemēģini roku permakultūrā, iepazīsti bišu valstību, izkal pakavu, izgreb karoti, apgūsti aušanu.

✅ Izbaudi Smiltenes novada upju tecējumu un ezeru plašumu. Izbrauc ar SUP dēli, katamarānu vai kanoe laivu. Spēlē volejbolu, ķer saules starus, peldies vai makšķerē. Noķer savu atvaļinājuma sajūtu!

✅ Dodies auto piedzīvojumos: “Noķer kontrastus: Smiltene – Rauna” un “Gaujiena – Veclaicene” aplikācijā Roadgames Latvia.

Piedāvājumā ir 2 spēles, kurās uzdevumi, azarts un kāre pēc piedzīvojumiem piepilda Smiltenes novada teritoriju!

✅ Iepazīsties ar Smiltenes kultūrvēsturisko mantojumu. Apmeklē muzejus, ekspozīcijas, pilis un muižas. Rodi garīgo mieru sakrālā mantojuma vietās. Katrai ēkai ir savs stāsts un vēsture.

✅ Nobildējies kādā no TOP 8 instagramīgākajām vietām Smiltenes novadā! Raunas Staburags, pilsdrupas, Tepera ezera pārgāzne vai Zvārtavas pils. Paaugstini sava profila algoritmus!

✅ Un visbeidzot – izbaudi naktsmieru mīkstā spilvenā, sienāžu sanoņā vai glempingā. Baudi gardu maltīti un iepazīsti Smiltenes novada burvīgo šarmu uz visiem 100!

Lai piepildās un izdodas izpildīt katram savu vēlmju sarakstu!