2024. gada 16. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Jogas nodarbības Grundzālē

Jogas nodarbību mērķis ir apgūt prasmes saglabāt veselību un spēkus, harmoniski mijiedarboties ar iekšējo un ārējo pasauli, pielietot šīs prasmes ikdienā. Nodarbībās tiek apgūtas jogas pamata pozas, elpošanas vingrinājumi, stresa mazināšanas tehnikas, kā arī fizisku vingrinājumu kompleksi (locītavu, mugurkaula, gremošanas sistēmai), elpošanas prakses, kas palielina enerģiju.

Jogas nodarbības vada  jogas speciāliste Dana  Langenfelda. Nodarbības notiek: klātienē otrdienās – 1.; 8.; 15.  un 22. februārī, plkst. 18.00 – 19.30, Grundzāles kultūras nama zālē, Tilta ielā 5, Grundzāles pagastā, Smiltenes novadā.

Lai piedalītos klātienes nodarbībās:  

  • Apmeklējot nodarbību, obligāti līdzi jābūt sadarbspējīgam vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātam un personu apliecinošam dokumentam.
  • Apmeklējot nodarbības, lūdzam ievērot visus epidemioloģiskos noteikumus (lietojiet dezinfekcijas līdzekļus, ievērojiet 2 m distanci, lietojiet sejas maskas līdz nodarbības norises vietai u.t.t.)
  • Vienā nodarbībā drīkst piedalīties ne vairāk kā 20 dalībnieki.

Visas nodarbības ir bezmaksas un tajās var piedalīties ikviens Smiltenes novada iedzīvotājs.

Mainoties epidemioloģiskajai situācijai valstī, projekta aktivitāšu veids un norises laiks var mainīties. Lūdzam sekot līdzi jaunākajai informācijai Smiltenes novada pašvaldības mājaslapā https://smiltenesnovads.lv, sadaļā Bezmaksas pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā.


Visas nodarbības tiek īstenotas darbības programmas “Izaugsme un nodarbinātība” 9.2.4. specifiskā atbalsta mērķa “Uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem, jo īpaši nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem” 9.2.4.2. pasākuma “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei” ietvaros, realizējot projektus:

„Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā (9.2.4.2/16/I/052)”. Projekts tiek finansēts no Eiropas Sociālā fonda un valsts budžeta līdzekļiem un tiek īstenots līdz 01.09.2023. Kopējais finansējums 253592,00 EUR.

“Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Apes pilsētā, Apes, Gaujienas, Trapenes un Virešu pagastos (9.2.4.2/16/I/057)”. Projekts tiek finansēts no Eiropas Sociālā fonda un valsts budžeta līdzekļiem un tiek īstenots līdz 31.08.2023. Kopējais finansējums 75 389.00 EUR.

“Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanas pasākumi Raunas un Drustu pagastos (9.2.4.2/16/I/043)”. Projekts tiek finansēts no Eiropas Sociālā fonda un valsts budžeta līdzekļiem un tiek īstenots līdz 09.12.2022. Kopējais finansējums 69 490.00 EUR.

Informāciju sagatavoja:

Smiltenes novada pašvaldības

Attīstības un plānošanas nodaļa