2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Kā apmierināt sievieti / How to please a woman

25. un 26. jūlijā pl. 18:00

Filmas garums: 1h 47min
Filmas režisore: Renée Webster
Lomās: Sallija Filipsa (Sally Phillips), Aleksandrs Inglends (Alexander England), Keraolaina Brazjē (Caroline Brazier), Ēriks Tomsons (Erik Thomson), Raiens Džonsons (Ryan Johnson)
Žanrs: Komēdija
Vecuma ierobežojums: 16+

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Filmas anotācija:

Iztēlojieties, ka esat ērti iekārtojusies mājās uz dīvāna un burvīgs puskails, ļoti sportisks vīrietis mūzikas ritmā slauka putekļus jūsu viesistabā! Viņš ir gatavs piepildīt ikvienu jūsu vēlmi – mazgāt grīdu, logus, tīrīt vannu un… ja vēlēsieties, pievienos papildu pakalpojumu – kaislīgu deju vai maigu seksu. Orgasms garantēts!  Viss ir iekļauts cenā. Kārdinošs piedāvājums, vai ne?

Šāda biznesa ideja ienāk prātā Džīnai (Sallija Filipsa), kad baseina apmeklējumu laikā iegūtās draudzenes  sarūpē viņai pikantu dzimšanas dienas dāvanu – striptīza dejotāju. Diemžēl šī dāvana Džīnai neiet pie sirds. Kas par striptīzu, ja pašas privātā dzīve jūk un brūk, – jau divus gadus nav intīmu attiecību ar vīru, darbā vienas vienīgas problēmas. Viņai nevajag striptīzu; lai skaistulis iztīra māju, vismaz būs kāds labums. Un viņai tiek labums! Kad priekšnieks Džīnu atlaiž, viņa uzsāk mājokļu uzkopšanas biznesu ar saukli “spodrs mājoklis un garantēts orgasms”.

Ja jums patīk kulta filmas “Visu vai neko” un “Bridžitas Džonsas dienasgrāmata”,  šī filma domāta jums.

Biļetes iegādājamas www.bezrindas.lv un Smiltenes KC kasē.
 
Svarīgi:
Apmeklētājam jāuzrāda derīga kino biļete.
*Organizators ir tiesīgs mainīt pasākuma norisi, mainoties valstī noteiktajiem epidemioloģiskajiem noteikumiem.

Informāciju sagatavoja:
Līga Gabrāne
Smiltenes novada KC kinoprojicētāja