2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Koncerts Tepera ezera promenādē

Koncerts Tepera ezera promenādē. (Dakteru iela 2)
Sestdienas vakarā Pilsētas svētku ietvaros, Tepera ezeru un tā apkārtni pieskandinās – grupa Inqognito, dziedātāja Patrisha, rolands če un xantikvariāts, DJ Aleksandrs Lustix.

Iqognito –  Stabils, skaļš un, pats galvenais, latvisks smagais roks bez sintētikas un pompozitātes.

rolands če un xantikvariāts ir šībrīža spilgtākais Latvija repa duets, sevi apliecinājuši gan vietējā repa komūnā, gan ārpus tās. Abu mākslinieku kopsadarbību raksturo izteikta “jaunās skolas” hiphopa skaņa ar tai raksturīgo izpildījumu un plūsmu, tai pat laikā nepazaudējot saturisko bagātību, kas vairāk sastopama iepriekšējo paaudžu hiphopā. Šiem elementiem pa virsu klāta neliela bezkaunības glazūra ir tā kombinācija, kas ļāvusi iekarot publikas uzmanību un atzinību visā Latvijā. Līdz šim abu mākslinieku kontā ir divi albumi, tapšanas stadijā ir trešais kopdarbs albumu sērijā, kuras nosaukums teju ieguvis kulta statusu – “Siera Plate”. 
Ieeja koncertā no 18.00.
  • Ieeja pasākumā uzrādot derīgu Covid 19 sertifikātu un personas apliecinošo dokumentu.
  • Antigēna ekspress testu varēs veikt Smiltenes novada Kultūras centra pagalmā no plkst. 18.00-21.00. (Tests ir bez maksas, derīgs 6 stundas)

Pasākums tiks filmēts un fotogrāfēts, pasākuma laikā iegūtie video un foto tiks izmantoti publicitātes vajadzībām.
Organizators ir tiesīgs mainīt pasākuma norises nosacījumus, mainoties valstī noteiktajiem epidemioloģiskajiem noteikumiem.

Informāciju sagatavoja

Gita Ozoliņa

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja