2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Mēros atklās Latvijas mēroga amatniecības izstādi “Dievs”

Mēros atklās Latvijas mēroga amatniecības izstādi “Dievs”

 Esam priecīgi paziņot par Latvijas mākslas un amatniecības izstādi “Dievs”. Tā norisināsies izstāžu triādes “Dievs. Daba. Darbs” ietvaros. Lai atzīmētu šo svarīgo notikumu, aicinām jūs pievienoties mums 26. augustā Mēru muižā, kur notiks izstādes atklāšana.
Izstādes “Dievs” ietvaros gaidāma radošu sarunu un iedvesmojošu mākslinieku tikšanās. Būs iespēja iepazīties ar Latvijas mākslinieku pārsteidzošiem darbiem, kas atspoguļo Dieva klātbūtni mūsu ikdienas dzīvē, kustību performances, kas izgaismos māksliniecisko interpretāciju par Visaugstāko, vienlaikus radot muzikālu atmosfēru, kas iegremdēs mūs dziļās garīgās noskaņās.
Atbilstoši pasākuma tematikai izstādes laikā tiks radīta paradīzes dārza noskaņa, kurā jūs varēsiet atpūsties un baudīt skaistumu. Gaidāms arī garšas baudījums, kur mūsu viesi varēs izbaudīt gardumus, kas saskanēs ar izstādes noskaņu.
Vakara noslēgumā norisināsies īpašs koncerts, kurā piedalīsies izcili mūziķi. Tas būs brīdis, kad visa šī skaistā diena un māksla apvienosies vienā harmoniskā un dzīvā kopskaņā.
Nereti saka, ka māksla ir veids, kā sasaistīt cilvēkus un atklāt jaunas dimensijas. Izstāde “Dievs” tieši tam ir veltīta. Aicinām ikvienu atnākt un dalīties šajā neaizmirstamajā pieredzē, kurā māksla, kultūra un dvēsele apvienosies vienā!

Zane Ērgle – Mežule
Kultūras un tūrisma pārvaldes
Mārketinga un komunikācijas speciāliste