2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

PĀRCELTS UZ NENOTEIKTU LAIKU – muzikāla vakara tējnīca Smiltenē kopā ar grupu “Lauku muzikanti”

Ņemot vērā šī brīža situāciju pasaulē, pasākums “Muzikālā vakara tējnīca kopā ar grupu “Lauku muzikanti”” ir pārcelts uz nenoteiktu laiku. Galdiņu rezervācijas un iegādātās biļetes būs derīgas pārceltajam pasākumam.

12.martā no pulksten 20.00 līdz 22.00 Smiltenes kultūras centra lielajā zālē norisināsies Starptautiskajai sieviešu dienai un pavasara atnākšanai veltīta muzikāla vakara tējnīca kopā ar iemīļoto grupu “Lauku muzikanti”. Galdiņu rezervācija Smiltenes KC kasē vai pa tālruni 28688101 līdz 9. martam (ieskaitot).

 

Lai gan pašreizējā situācija valstī nepieļauj mešanos straujos deju virpuļos ballēs, tā neaizliedz sanākt kopā pie skaisti klāta galda, baudīt tēju un gardas uzkodas skaistas mūzikas pavadībā! Tieši tāpēc 12. martā no pulksten 20.00 līdz 22.00 Smiltenes kultūras centrā darbosies muzikāla vakara tējnīca. Par fantastisku mūziku un lielisku garastāvokli rūpēsies Latvijā iemīļotā grupa “Lauku muzikanti”. Foajē darbosies kafejnīca “Trīs pipari un kūkas”, piedāvājot gardas uzkodas un dzērienus.

 

Obligāta iepriekšēja pieteikšanās un galdiņa rezervācija līdz 9. martam (ieskaitot), zvanot pa tālruni 28688101 vai nākot uz Smiltenes KC kasi. Ieejas maksa no vienas personas – 5,00 eiro.

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101

 

*Pasākumā filmēs un fotografēs. Uzņemtie foto un video materiāli var tikt izmantoti publicitātes vajadzībām.

*Ieeja pasākumā, obligāti uzrādot derīgu covid-19 sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu.

*Organizators ir tiesīgs mainīt pasākuma norisi, mainoties valstī noteiktajiem epidemioloģiskajiem noteikumiem.