2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Notiks pavasarīga radošā darbnīca

Bibliotēku nedēļas laikā 19.aprīlī plkst. 14.00 Smiltenes bibliotēkā Gaujas ielā 1 (Sporta halles 2.stāvā) notiks radošā darbnīca meitenēm “Uzzied pavasaris manos matos”. Tajā būs iespēja saposties pavasarim. Radošajā darbnīcā tiks gatavotas matu rotas no mākslīgajiem ziediem. Uz nodarbību aicinātas gan mazas, gan lielas meitenes, kuras vēlas radoši darboties. Visi darbam nepieciešamie materiāli būs pieejami uz vietas bibliotēkā.
Meistardarbnīcas mērķis ir attīstīt bērnu radošumu, saviem spēkiem izgatavojot matu rotiņas, izkopt krāsu saskaņas un gaumes izjūtu, kā arī rosināt brīvo laiku pavadīt lietderīgi un daudzveidīgi.
Vietu skaits ierobežots, tāpēc lūdzam iepriekš pieteikties pa tālr.20047831.
Ieeja bez maksas.
Meistardarbnīca tiek organizēta Bibliotēku nedēļas laikā, kas notiek visā Latvijā no 18.līdz 24.aprīlim. 2022.gada tēma ir “Bibliotēkas spēks: mācies, dari iedvesmo!”. Bibliotēku nedēļas mērķis ir parādīt bibliotēku spēku – to, cik bibliotēkas ir nozīmīgas kopienai, sabiedrībai, valstij, kā tās iesaistās mūžizglītības procesos, cik pārliecinoši īsteno savas aktivitātes un iedvesmo attīstībai kopienu, kā arī saliedē kopienu.
*Pasākuma organizators ir Smiltenes novada bibliotēka. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

Informāciju sagatavoja:
Sanita Lārmane,
Smiltenes bibliotēkas vecākā bibliotekāre