2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Panākumi Ozona čempionāta stafetēs

Jau iepriekš ziņojām par to, kā Azimuts OK-Sm BJSS sportistiem veicās Ozona čempionātā. Dalībnieki šī paša čempionāta otrajā dienā atgriezās svelmainajā karjerā, kurā izvietots sacensību centrs, lai piedalītos trīs etapu stafetēs.

Ozona čempionāta stafetes no citiem Latvijas kausa posmiem atšķiras ar to, ka viens no tiem ir atšķirīga garuma – šoreiz pēdējais etaps bija garāks par pārējiem, lai spēcīgākajiem komandas dalībniekiem būtu vairāk iespēju kādu noķert un intriga ieilgtu.

Vīriešu elitē, 11 komandu konkurencē, pārliecinoši uzvarēja “OK Alnis” orientieristi.  Azimuts OK-Sm BJSS Elites grupā pārstāvēja jaunā maiņa ar Uvi Sproģi, Renāru Kļaviņu un Austri Kalniņu sastāvā, sīvā cīņā izcīnot augsto 5. vietu, par 16 sekundēm pārspējot Madonas BJSS/OK Arona komandu un 24 sekundēm – Meridiāns OK/CPSS.

Savukārt mūsu sieviešu Elites komanda šoreiz cīņas karstumā atzīmējās nepareizajā kontrolpunktā un finišēja otrās, bet bez rezultāta.

M-145 grupas komandai, kuras sastāvā Raivis Kalniņš, Mārtiņš Godiņš un Otārs Putrālis, šoreiz otrā vieta.

W-16 grupā apbalvošanā trešo vietu nopelnīja Marta Kalniņa, Anete Stabiņa un Kitija Abula.

M-12 grupas komanda tika nokomplektēta ar divām meitenēm – Dārtu Pauliņu un Laimu Puriņu, kā arī Eduardu  Zariņu. Viņiem iegūta stafešu sacensību pieredze, atrasti visi kontrolpunkti un izcīnīta 8. vieta.

Rezultāti atrodami ŠEIT.

Māris Stabiņš