2024. gada 16. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Pārcelti pasākumi “Smiltenes novada uzņēmējs” un “Smiltenes novada Goda cilvēks”

Kopš 2015.gada Smiltenes novada pašvaldība ik gadu rīko konkursa “Smiltenes novada uzņēmējs” apbalvojumu pasniegšanu un ik gadu pirmajā novembra nedēļā pašvaldība aicina uzņēmējus uz svinīgu pasākumu, lai tos godinātu par veiksmīgu un godprātīgu darbu savā nozarē, sekmējot uzņēmējdarbības vides attīstību un savstarpēju attiecību veidošanu.

Valsts svētku laikā pašvaldība izsaka atzinību arī novada Goda cilvēkiem, kas dara nesavtīgu un pašaizliedzīgu darbu, lai celtu visa novada labklājību,  darītu to stiprāku un sargātu mūsu vērtīgāko mantojumu nākošajām paaudzēm. Radot ilgtspējīgu un labāku rītdienu Smiltenes novadā un visā Latvijā.

Šie pasākumi ir iespēja satikties, savstarpēji iedvesmoties un iepazīties. Arī turpmāk vēlamies godāt un pilnveidot šīs tradīcijas jaunajā un plašajā novadā, taču šobrīd esošā situācija un Covid-19 vīrusa izraisītā pandēmija, diemžēl, ierobežo klātienes tikšanos un pasākumu norisi.

Lai ar pienācīgu godu paustu novērtējumu un varētu radīt īstus svētkus novada cilvēkiem, pašvaldība meklēs iespēju godināšanas pasākumus organizēt klātienē laikā, kad to atļaus epidemioloģiskās drošības apstākļi. Tādēļ abi šie pasākumi tiek pārcelti uz nenoteiktu laiku, kad būs iespējams tikties lielākam cilvēku skaitam.  

Lai gaišs un patriotiskām vēsmām piepildīts novembra mēnesis!

 

 

Informāciju sagatavoja

Aija Kramiņa

Smiltenes novada pašvaldības

Sabiedrisko attiecību speciāliste