2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Pārsteigums senioriem Smiltenes bibliotēkā

Atzīmējot Starptautisko senioru dienu, Smiltenes bibliotēka ir sagatavojusi pārsteigumu bibliotēkas apmeklētājiem – senioriem. Mīļi aicinām jūs 1.oktobrī apmeklēt bibliotēku Baznīcas laukumā 13 tās darba laikā no plkst.10:00 līdz 18:00.
Pārsteigumu jums esam sagatavojuši sadarbībā ar Smiltenes vidusskolas pirmsskolas izglītības iestādes grupiņu “Mārītes”.
Atgādinām, ka 2021.gada 1.oktobrī plkst. 15:00, arī Smiltenes novada Kultūras centra Lielajā zālē – Senioru pēcpusdiena. Jums uzstājas Kameransamblis ar koncertprogrammu “Ziemeļu saules promenāde 4 gadalaikos”. Gaidām jūs bibliotēkā pirms koncerta vai arī tieši otrādi – pēc koncerta. Izbaudiet šo rudens dienu!
ANO Ģenerālā asambleja 1991.gadā 1.oktobri pasludināja par starptautisko veco ļaužu dienu, lai pievērstu sabiedrības uzmanību iedzīvotāju novecošanās un vecāka gadagājuma cilvēku problēmām. 2009.gadā arī Latvijas Saeima 1.oktobri noteica kā Starptautisko senioru dienu, veicot grozījumus likumā par svētku, atceres un atzīmējamām dienām.

Informāciju sagatavoja:
Līga Seržante,
Smiltenes bibliotēkas vecākā bibliotekāre