2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Pavasara skolēnu brīvlaiks Smiltenes novadā

No 13. līdz 17. martam skolēniem būs pavasara brīvlaiks. Veselu nedēļu skolēni varēs baudīt vēlos rītus, nesteidzīgu dienas ritmu un plānot savu dienu paši. Ja vēlies savu laiku pavadīt aktīvi un lietderīgi, doties ekskursijās, iegūt jaunus draugus, tad ir iespējams izvēlēties kādu no Smiltenes novada piedāvājumiem! Esam izveidojuši ideju apkopojumu pavasara brīvlaika pavadīšanai, lai tas kļūst par lielisku atmiņu piedzīvojumu!

  • Skaista daba, pikniks ar draugiem un svaigs gaiss ir tas, ko Tu vari baudīt kādā no mūsu dabas takām.
  • Dodies kvalitatīvi pavadīt laiku uz kādu no Smiltenes novada muzejiem, ieskaties piedāvājumā un uzzini, ko interesantu un aizraujošu tie ir sagatavojuši.
  • Lai piepildīts un radošs brīvlaiks, aicinām doties uz bibliotēkām – meistarklases, radošas pēcpusdienas un interesantas izstādes – aizraujoša darbošanās ikvienam.
  • Piedzīvojumu meklētājiem iesakām ielūkoties Roadgames un Cilpo.lv piedāvājumā – dodies izzināt dažādās zināmās, un ne tik zināmās Smiltenes novada vietas.
  • Spēku uzkrāšanai un gardai maltītei, gan draugu, gan ģimenes lokā piedāvājam Rekebabs, Trīs pipari un kūkas, Z/S Kalnarušķi krodziņš Apē un Jaunā Rauna – Izbaudi Smiltenes novada garšas
  • Lai nebūtu garlaicīgi, piedāvājam arī dažādas izklaides iespējas. Izspēlē kādu aizraujošu partiju Smiltenes boulingā, vai noskaties kādu jaunu un interesantu filmu Smiltenes KINO, aktīvākai atpūtai dodies izjādē Baižkalna staļļos vai apskati savvaļas zirgus un govis Jaun-Ieviņās.

Izvēle ir tavās rokās – izbaudi skolēnu brīvlaiku Smiltenes novadā!

Piedāvājums PDF formātā pieejams ŠEIT!

Piedāvājumu sagatavoja:

Una Kasparinska

Smiltenes TIC vadītāja