2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Piecas Azimuts OK- Sm BJSS komandas izcīna godalgas Latvijas čempionātā stafetēs

Spraigā gaisotnē Vīpēža apkārtnē aizvadīts Latvijas orientēšanās čempionāts stafetē, kas pulcēja 180 komandas no visas Latvijas un tuvākajām kaimiņvalstīm.
 
Uzvara vīru elites distancēs Alūksne OK komandai, kurai sekoja OK Saldus un IK Auseklis vīri. Azimuts OK-Sm BJSS pirmā komanda ar Matīsu Slikšjāni, Artūru Pauliņu un Ilgvaru Cauni sastāvā izcīnīja ceturto vietu. Savukārt mūsu otrā komanda kurā startēja Austris Kalniņš, Rubens Pāvils Šulcs un Māris Zeiļuks finišēja 12. vietā 19 komandu konkurencē.
 
Dāmām sīvā konkurencē uzvaru izcīnīja OK Meridiāns komanda, aiz sevis atstājot OK Kāpa un IK Auseklis dāmas. Azimuta komanda ar Zandu Stabiņu, Martu Liepiņu un Līgu Vēju Āboliņu sastāvā pēc pirmā etapa ko veica Zanda Stabiņa bija otrajā vietā. Tālāk tik gludi negāja un komanda finišēja 9. vietā. 11 komandu konkurencē.
 
Panākumi mūsu visām veterānu komandām. Pirmās vietas izcīnīja M-145 grupas (Raivis Kalniņš, Mārtiņš Godiņš un Otārs Putrālis) komanda un M-170 grupas komanda (Aigars Dudelis, Māris Vabulnieks un Māris Stabiņš). Otrā vieta M-195 grupas vīriem (Jānis Biezais, Aldis Lapiņš un Pēteris Kokarēvičs). Trešā vieta W-145 grupā (Gunta Dudele, Videga Liepiņa un Ieva Godiņa). No sporta skolas komandām augstākā vieta W-18 grupas komandai (Agnese un Anda Jaunmuktānes un Anete Stabiņa). M-18 grupas puišiem (Uvis Sproģis, Kristers Lārmanis un Renārs Kļaviņš) ceturtā vieta. M-12 grupas zēniem (Gustavs Solovjovs, Artis Harkins un Artūrs Kalniņš) 7. vieta 12 komandu konkurencē.
 
 
Informāciju sagatavoja: 
Māris Stabiņš