2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

“Rudens kauss 2022” volejbolā

Sacensības “Rudens kauss 2022” ar Smiltenes novada pašvaldības atbalstu organizēja Smiltenes novada sporta pārvalde. Jāatzīmē ka šajā dienā Smiltenes novadā notika divi sieviešu volejbola turnīri. Apē ar ierobežotu komandu skaitu spēlēja piecas komandas un Smiltenē sešas komandas.

Smiltenē visas sešas komandas demonstrēja augstas raudzes volejbolu un pirms turnīra bija grūti prognozēt, kura komanda uzvarēs.  Uzvarētāja komanda noskaidrojās spēlē starp Smiltenes BJSS un Blice komandām,  kur abos setos pārākas  25:11 un 25:20 bija Smiltenes BJSS sportistes.

Savukārt turnīra pēdējā spēlē cīņā par trešo vietu triju setu cīņā 25:17, 21:25 un 15:6 starp komandu “Lēdijas” un  komandu “Grundzāle”  pārākas izrādījās komanda “Lēdijas”, kas izšķirošo pārsvaru pēdējā setā guva ar māņu sitieniem. Turnīrā bija vēl viena triju setu spēle,  kur ar 22:25 , 25:18 un 15:11 cīņā starp “Grundzāli” un “Valmieras SS” uzvaru svinēja jaunās “Grundzāles” volejbolistes.

Piektās vietas liktenis izšķīrās spēlē starp “Valmieras SS” un “Rozā ferari”,  kur divos setos 25:12 un 25:8 uzvarēja valmierietes.

Komandā “Smiltenes BJSS” spēlēja Rūta Zandere, Katrīna Rozīte, Megija Dzene, Sanija Strauja, Laine Osma, Justīne Kalniņa.

Komandā “Blice” spēlēja Zanda Beitika, Una Kalnīte, Kristīne Miezīte, Liene Krūmiņa, Evija Cirša, Ieva Strāle.

Komandā “Lēdijas” spēlēja Līga Osma, Sintija Ģēģere, Karīna Vārna, Annija Ozola,  Guntra Cera, Ieva Palma.

 

Informāciju sagatavoja:

Māris Stabiņš