2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Sadarbībā ar NVA, SIA “VTU Valmiera” aicina uz Atvērto durvju dienu

SIA “VTU Valmiera” sadarbībā ar Nodarbinātības valsts aģentūru (NVA) aicina uz Atvērto durvju dienu, kur būs iespēja klātienē uzzināt par karjeras iespējām uzņēmumā.

Norises datums un vieta: 4. oktobrī no plkst. 13.00 līdz 15.00, “Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads.

SIA “VTU Valmiera” ir viens no vecākajiem un lielākajiem transporta uzņēmumiem Latvijā, dibināts 1945. gadā.

SIA “VTU Valmiera” nodrošina klientus ar transporta pakalpojumiem gan regulārajos, gan neregulāros maršrutos, sniedz transporta pakalpojumus klientiem iekšzemē un ārvalstīs. Uzņēmumā ir 94 autobusi, ap 300 darbinieku. Tiek apkalpoti 10 pilsētas, 57 rajona un 30 tālsatiksmes regulārie maršruti. Uzņēmums sniedz regulāros pasažieru pārvadājumu pakalpojumus ar autobusiem Valmieras un Valkas rajonā, kā arī Valmieras un Smiltenes pilsētās un vairākos tālsatiksmes maršrutos valsts robežās. Uzņēmumam ir četras filiāles: Valmieras autoosta, Valkas autoosta, Smiltenes autoosta un Rūjienas autoosta.

2001. gadā uzņēmumam tika pievienots pašvaldības uzņēmums “Tehnika un sports”, kas šobrīd veiksmīgi darbojas kā uzņēmuma auto apmācības nodaļa. Teorētisko eksāmenu ar pirmo kārtošanas reizi sekmīgi nokārto 78% kursantu un praktiskās braukšanas eksāmenā sekmīgs rezultāts ir 81% nākamo autovadītāju, kas ir ļoti labi statistiskie rādītāji valsts mērogā.

Uzņēmuma aktuālās vakances:

SIA “VTU Valmiera” piedāvā iespēju apgūt apmaksātas D kategorijas autovadītāja apmācības un nodrošināt ar darba vietu.

Laipni gaidīts ikviens interesents, arī tie, kuri vēlas mainīt esošo profesiju.

Jautājumu gadījumā sazināties ar SIA “VTU Valmiera” personāla speciālisti Madaru Tomsoni, +371 29231565

Uz tikšanos 04.oktobrī!