2024. gada 20. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē būs skatāma izrāde bērniem “Māja zem varavīksnes”

17.martā pulksten 19.00 Smiltenes kultūras centra lielajā zālē būs skatāma radošās apvienības “Teātris un ES” izrāde bērniem “Māja zem varavīksnes”. Biļetes iepriekšpārdošanā bezrindas.lv un Smiltenes KC kasē.

 “Kam mājās ir Sunītis un Kaķīte, zina, cik daudz mīlestības un prieka tie sniedz mājiniekiem. Bet vai Sunītis un Kaķīte spēj sadzīvot tikai divi vien, kad neviena nav mājās? Ko tad viņi dara? Spēlējas vai tieši otrādi – ķīvējas? Varbūt viņi pa kluso atver ledusskapi un apēd visus gardumus? Varbūt viņiem ir slepena eja, pa kuru viņi nemanāmi izslīd uz ielas?” intrigu raisot, retoriski vaicā izrādes “Māja zem varavīksnes” veidotāji. Atbildes uz šiem jautājumiem tiks rastas jau 17. martā.

Tā būs jautra, interaktīva izrāde visai ģimenei, kas risinās jautājumus, kas ir draudzība un kam vispār tā vajadzīga, kāpēc jāmācās un kas ir labāk – kārtība vai nekārtība? Izrāde piemērota pirmskolas un sākumskolas vecuma bērniem. Tās ilgums – 45 minūtes.

Režisors – Armands Ekštets.

Biļetes iepriekšpārdošanā bezrindas.lv un Smiltenes KC kasē – EUR 5,00.

Pasākuma dienā, stundu pirms izrādes, Smiltenes KC kasē – EUR 7,00.

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101

 

*Ieeja pasākumā, obligāti uzrādot derīgu covid-19 sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu. Bērniem līdz 17 gadiem (ieskaitot) – bez sertifikāta.

*Organizators ir tiesīgs mainīt pasākuma norisi, mainoties valstī noteiktajiem epidemioloģiskajiem noteikumiem.