2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes bibliotēka aicina piedalīties vebinārā par pensiju līmeņiem

Smiltenes bibliotēka 16. martā no plkst.11.00 – 12.00 aicina piedalīties bezmaksas tīmekļvietnes seminārā “Pensiju līmeņi” sadarbībā ar AS “Swedbank”. Semināra galvenās tēmas: Latvijas pensiju sistēma un tās trīs līmeņi; pensiju kapitāla audzēšana; pensiju kapitāla mantošana; ilgtspējas nozīme uzkrājumu veidošanā.

“Semināra mērķis ir informēt iedzīvotājus par aktualitātēm un tendencēm Latvijas pensiju sistēmā, izglītot par pensiju veidošanos, tādējādi atrodot sev piemērotāko risinājumu. Pēc semināra varēsi pieņemt pārdomātus un ilgtspējīgus lēmumus šodien, kas viennozīmīgi ietekmēs Tavas nākotnes dzīves kvalitāti”, saka  AS “Swedbank” vadošais klientu konsultants Valmieras filiālē Pēteris Maksimivs.

Semināra laikā iedzīvotājiem būs iespēja uzzināt, kādi pensiju līmeņi Latvijā pastāv, kā tie ietekmē katra prognozējamo pensijas lielumu nākotnē; būs iespējams uzzināt savu personisko prognozējamo vecuma pensijas apmēru, 1. un 2. pensijas līmeņa uzkrājumu un veikt aktuālās atzīmes saistībā ar 2. pensijas līmeņa mantojamību. Noslēgumā atbildes uz jums interesējošiem jautājumiem.

Norises vieta: platforma “MS Teams”. Lai varētu nosūtīt saiti uz tiešsaistes semināru, aicinām pieteikties, aizpildot veidlapu šeit.

Digitālās nedēļas laikā  27. aprīlī no plkst. 11.00 notiks iedzīvotāju individuālas konsultācijas pie datoraDigitālo prasmju pilnveidošana internetbankas vidē” ar AS “Swedbank” mobilo konsultantu. Konsultācijām var pieteikties līdz 26. aprīlim, sazinoties pa tālruņiem 64773030; 26449145 vai apmeklējot bibliotēku klātienē, Baznīcas laukumā 13.

Informāciju sagatavoja:
Sandra Marķitāne,
Smiltenes novada bibliotēkas informācijas speciāliste
Tālrunis: 64773030; 26449145
E-pasts: [email protected]