2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes bibliotēka aicina uz āra lasītavas gada jubilejas pasākumu

8.jūnijā plkst. 10.00 Smiltenes bibliotēkas kolektīvs aicina ģimenes un bērnus uz āra lasītavas viena gada jubilejas svinībām “Kukainīt, re, kā saule spīd!” (I. Ziedonis) Smiltenes Vecajā parkā āra lasītavā.
Laiks aiztraucies vēja spārniem, āra lasītava Smiltenes Vecajā parkā jau gadu priecē iedzīvotājus ar iespējām – mainīties ar grāmatām un žurnāliem, atstāt plauktā izlasītu, bet paņemt lasīšanai sen kārotu iespieddarbu, apsēsties, baudīt sauli, svaigu gaisu un palasīt brīvā dabā.
Atzīmējot viena gada jubileju āra lasītavai, aicinām ģimenes un bērnus uz īstām dzimšanas dienas svinībām. Būs iespēja priecāties kopā ar kukainīšiem, Mājas Muša jeb Santa Sāre rūpēsies par priecīgu muzikālo noskaņojumu, varēs dziedāt līdzi, dejot un lēkāt mūzikas ritmos, atlidos arī Mārītes, Taurenis un citi kukainīši, lai svinētu dzimšanas dienu kopā ar apmeklētājiem. Būs iespēja piedalīties radošās nodarbēs un spēlēt lielās spēles kopā ar kukainīšiem, priecājoties par vasaru un sauli.
Gaidām ikvienu interesentu 8. jūnijā plkst. 10.00 Smiltenes Vecajā parkā, lai kopā svinētu, radoši darbotos, spēlētos, priecātos un baudītu jubilejas gaisotni.
Svinot āra lasītavas jubileju, būsim parūpējušies arī par bērnu literatūras grāmatām plauktā. Atgādinām āra lasītavas plaukta ideju – ikviens to var papildināt ar jaunām grāmatām un izmantot iespēju paņemt no tā sev interesējošu literatūru.
Uz tikšanos jubilejas svinībās “Kukainīt, re, kā saule spīd!”( I. Ziedonis) Svinēsim kopā!
Telefons informācijai: 64773030, 26449145
Pasākuma laikā var tikt fotografēts un/vai filmēts.

Informāciju sagatavoja:
Jolanta Zirne,
Smiltenes novada bibliotēkas vecākā bibliotekāre
Tālrunis: 64773030, 26449145
E-pasts: [email protected]