2024. gada 25. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes bibliotēkā notiks stāstu vakars “Izbaudot pasauli”

Bibliotēku nedēļas laikā 21.aprīlī plkst.16.00 Smiltenes bibliotēka aicina interesentus uz stāstu vakaru bibliotēkas telpās Baznīcas laukumā 13.

Smiltenes bibliotēka Bibliotēku nedēļas noslēgumā aicina ikvienu interesentu piedalīties ceļojumu stāstu vakarā “Izbaudot pasauli”, kas norisināsies 21. aprīlī plkst. 16.00 Baznīcas laukumā 13. Savos ceļojumu iespaidos dalīsies mūsu bibliotēkas lasītāji, ar kuriem kopā dosimies virtuālā ceļojumā apkārt pasaulei. Runāsim  par ceļošanu, par to, kā uzdrīkstēties sapņot, kur rast spēku un ticību savus sapņus realizēt. Kāds ceļotājs reiz teicis: “Mēs uzņemam fotogrāfijas, lai tās kalpotu kā biļetes atpakaļ uz mirkli, kas piedzīvots, bet zudis”. Tāpēc ikviens aicināts ņemt līdzi savas ceļojumu fotogrāfijas un dalīties ar stāstiem. Vakars būs interesants gan pieredzējušiem ceļotājiem, gan tādiem, kas vēl tikai gatavojas kaut kur doties!

Tikšanās laikā piedāvāsim iepazīties ar aprīļa mēneša grāmatu jaunumiem pirms tie pieejami apmeklētājiem līdzņemšanai.

Bibliotēku nedēļa norisinās visā Latvijā jau 26 gadus. 2023.gada tēma ir “Svinam kopā! LBB 100”. Bibliotēku nedēļa notiek no 2023. gada 17. līdz 23. aprīlim.

Ar citiem Bibliotēku nedēļas piedāvājumiem novadā var iepazīties ŠEIT.

Telefons informācijai 64773030, 26449145.

Pasākuma laikā var tikt fotografēts un/vai filmēts.

 

Informāciju sagatavoja:
Līga Seržante-Jaunzema,
Smiltenes bibliotēkas vecākā bibliotekāre