2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes Mākslas skolas audzēkņiem Ādažu Mākslas un mūzikas skolas organizētā vizuālās mākslas konkursā augsti rezultāti

„PAR GAUJU DOMĀJOT…”

Noslēdzoties ikgadējam Ādažu Mākslas un mūzikas skolas organizētajam vizuālās mākslas konkursam “Gaujas mozaīka Ādažos”, saņēmām iepriecinošas ziņas arī par mūsu – Smiltenes Mākslas skolas audzēkņu darbu novērtējumu.

Šī gada konkursa tēma – “Dzīvais ūdens” rosināja ielūkoties Gaujas upes dziļumos, atklājot tās dzīļu noslēpumus un dažādās dzīvotnes.

Konkursa mērķis ir izveidot profesionāli kvalitatīvu darbu izstādi, aicinot piedalīties tajā Vidzemes un Gaujas krastos esošo novadu Latvijas mākslas un vispārizglītojošo skolu audzēkņus.

Šogad konkursā piedalījās rekordliels dalībnieku skaits, kas tika dalīti 3 lielās grupās un četrās vecuma apakšgrupās. Žūrijas komisijai, kuras sastāvā bija arī mākslinieks Rolands Krišjānis, nācās izvērtēt 655 darbus no 85 Latvijas skolām.

Smiltenes Mākslas skola konkursā piedalījās ar 16 audzēkņu darbiem trīs vecuma grupās.

Esam patiesi priecīgi un lepojamies par Beatrises Znotas iegūto 3.vietu (vec.gr.6 – 8 g.) par darbu “Gaujas dzīve” un Roberta Stricka iegūto 3.vietu (vec.gr. 9 – 11 g.) par darbu “Ūdra lielais loms” .

            Paldies audzēkņu vecākiem un pedagogiem par atbalstu jauno talantu atklāšanā!

Beatrise Znota  3.vieta vecuma grupā 6 – 8 g.,  par darbu “Gaujas dzīve”

Roberts Stricka 3.vieta vecuma grupā 9 – 11 g., par darbu “Ūdra lielais loms”

Informāciju sagatavoja:

Direktora vietniece mācību darbā

Astrīda Ķemere