2024. gada 20. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes novada bibliotēkās pieejams jauns pakalpojums

Sākot ar 2023. gada 17. aprīli Smiltenes novada bibliotēkās vienu gadu ir iespējams bez maksas lasīt “Delfi Abonements” saturu.

“Delfi Abonements” ir Latvijas lielākā interneta medija “Delfi” produkts, kas dod pieeju unikālam saturam – ekskluzīvām intervijām, padziļinātai informācijai un analīzei par pasaules aktualitātēm un biznesa nozarēm, augstvērtīgiem dzīvesstila rakstiem, īpašām reportāžām un aprakstiem. “Delfi” saturs pieejams gan bibliotēkas publiskajos datoros, gan katram lietotājam savā ierīcē, ja tā pieslēgusies bibliotēkas bezvadu interneta tīklam.

Iniciatīva norisinās sadarbībā ar Latvijas Bibliotekāru biedrību (LBB), un līdz šim tai ir pieteikušās jau vairāk nekā 300 bibliotēkas. Tā kā pieteikšanās iespēja aizvien ir atvērta, pirms dodies uz kādu no Smiltenes novada bibliotēkām, apskaties kartē, atrodot savu bibliotēku. To var izdarīt šeit.

Lai saturam piekļūtu, katram lietotājam nepieciešams pašam savs “Delfi” konts. Ja ir reģistrēts “Delfi” konts, tam jāpieslēdzas šeit. Ja nav “Delfi” konts, to nepieciešams reģistrēt, piekrītot lietošanas noteikumiem. Lai trešās personas nevarētu piekļūt lietotāja personas datiem, pēc “Delfi” satura lasīšanas lietotājam nepieciešams nospiest “Iziet”.

Instrukcija, kā piekļūt “Delfi Abonements” saturam.

Smiltenē “Delfi Abonementa” saturs būs pieejams Pieaugušo apkalpošanas nodaļā, Baznīcas laukumā 13.

Telefons informācijai 64773030, 26449145.

 

Informāciju sagatavoja:
Sandra Marķitāne,
Smiltenes novada bibliotēkas informācijas speciāliste
Tālrunis: 64773030; 26449145
E-pasts: [email protected]