2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes novada pašvaldība aicina darbā Drustu pagasta sporta dzīves organizatoru

Smiltenes novada pašvaldība aicina darbā Drustu pagasta sporta dzīves organizatoru

Ja esi ar sportu uz “Tu”, atbalsti aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, Tev patīk organizēt pasākumus, aicinām pieteikties darbā par sporta dzīves organizatoru Drustu pagastā!

Tavos pienākumos būs: plānot un veicināt Drustu pagasta iedzīvotāju un sabiedrības iesaistīšanos sportiskajās aktivitātēs un nodrošināt tradicionālo Drustu pagasta sporta pasākumu norisi.

No Tevis prasīsim: pamatzināšanas par sportu, sportiskajām aktivitātēm, aktivitāšu vadīšanu. Vēlama pieredze pasākumu organizēšanā, zināšanas par dažādu sporta veidu noteikumiem, turnīru izspēles kārtībām, spēja strādāt gan individuāli, gan komandā, iesaistot apkārtējos un pagasta pārvaldi. Bet ja gadījumā šādas pieredzes nav, nebēdā, visu iemācīsim!

Piedāvājam: aktīvu, interesantu, radošu darbu, kas savienojams ar blakus darbu, par to noslēdzot Uzņēmuma līgumu.

Līguma nosacījumi: vismaz reizi ceturksnī veidot sporta pasākumu pagasta teritorijā, vismaz 8h nedēļā nodrošināt pagasta iedzīvotājus ar sportiskām aktivitātēm saistītus pasākumus (treniņi, pārgājieni, sacensības, utt.). Samaksa: 259,54 EUR pirms nodokļu nomaksas. Līguma termiņš 01.03.- 31.12.2023., ar iespējām to turpināt arī 2024. gadā.

Pieteikumu (CV) lūdzam iesniegt elektroniski uz e-pastu: [email protected] vai Drustu pagasta pārvaldē līdz 2023.gada 25. februārim. Tel. informācijai +371 29128932

 

Matīss Mežulis

Sporta pārvaldes vadītājs,  

Smiltenes novada pašvaldībā
[email protected]

+371 29128932