2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Spēlfilmas cikls “Emīlija. Latvijas preses karaliene” Gaujienas tautas namā

Gaujienas Tautas namā

17.novembris plkst. 17.00, 1.,2. sērija,

18.novembris plkst. 17.00, 3.,4 sērija,

19.novembris plkst. 17.00 5.,6, sērija

Ieeja bez maksas, vietu skaits ierobežots!

Latvijas vēsturē bagātākās sievietes un izdevējas Emīlijas Benjamiņas dzīvesstāsts, sākot no 1924. gada, kad viņa nolemj kopā ar vīru Antonu Benjamiņu izdot ilustrēto izdevumu “Atpūta”, kas kļūst par vienu no  populārākajiem dzīves stila izdevumiem Latvijā.

Lomās: Guna Zariņa, Juris Bartkevičs, Raimonds Celms, Enzo Leonardo Borneo, Sandis Runge, Baiba Broka,Ligita Dēvica, Inga Tropa–Fišere, Uva Segliņa, Artūrs Skrastiņš, Lauris Dzelzītis, Uldis Anže, Dainis Gaidelis,Arnolds Osis, Jēkabs Reinis, Edgars Ozoliņš, Gatis Maliks, Anta Aizupe. Režisori: Andis Mizišs, Kristīne Želve, Dāvis Sīmanis, Gints Grūbe.

Pie  ieejas jāuzrāda derīgs Covid-19 sertifikāts (telefonā lejupielādēts QR kodu) kopā ar personu apliecinošu dokumentu (pasi vai ID karti).

Pasākumā ir fiksētas sēdvietas, apmeklētāji  lieto medicīnas sejas maskas

Pasākumu atļauts apmeklēt bērniem līdz 12 gadiem  kopā ar vienu vai abiem  vecākiem. Bērni  no 12 gadu vecuma jāuzrāda vakcinācijas,  pārslimošanas vai testēšanas sertifikāts vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veikta skrīninga testu ar negatīvu rezultātu.

 

Informāciju sagatavoja:
Laima Poševa
Gaujienas tautas nama vadītāja