2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Tiek izsludināta līdzfinansējuma saņemšana nekustamā īpašuma pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmai

2022. gada 3. jūnijā stājas spēkā Smiltenes novada pašvaldības saistošie noteikumi Nr. 13/22 “Par Smiltenes novada pašvaldības līdzfinansējumu nekustamā īpašuma pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmai”. Noteikumi izstrādāti, lai veicinātu nekustamo īpašumu pieslēgšanu centralizētajai kanalizācijas sistēmai un videi draudzīgu kanalizācijas sistēmu apsaimniekošanu, kā arī, lai iedzīvotāji saņemtu kvalitātes standartiem atbilstošu dzeramo ūdeni.

Smiltenes novada pašvaldība izsludina pieteikšanos pašvaldības līdzfinansējuma saņemšanai nekustamā īpašuma pieslēgšanai ūdensapgādes un/vai centralizētajai kanalizācijas sistēmai, pieteikšanās no 2022. gada 3. jūnija līdz 2. augustam.  Ar līdzfinansējuma piešķiršanas nosacījumiem, līdzfinansējuma apmēru, saņemšanas noteikumiem un pieteikumu izvērtēšanas kārtību, ūdensapgādes un kanalizācijas izvada sistēmas izbūves nosacījumiem un līdzfinansējuma izmaksas kārtību  iepazīties Smiltenes novada pašvaldības  2022. gada 30. marta saistošajos noteikumos Nr. 13/22  “Par Smiltenes novada pašvaldības līdzfinansējumu nekustamā īpašuma pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmai” (pieejami Smiltenes novada pašvaldība mājas lapā smiltenesnovads.lv sadaļā pasvaldiba/dokumenti/domes-saistosie-noteikumi/).

Lai pieteiktos līdzfinansējuma saņemšanai, nepieciešams aizpildīt pieteikumu saskaņā ar saistošo noteikumu pielikumu un uzrādot nekustamā īpašuma piederību apliecinošus dokumentu. Pieteikumu jāiesniedz līdz 2022. gada 2. augustam personiski kādā no pašvaldības klientu apkalpošanas centriem, pagastu pārvaldēm, pa pastu vai elektroniski, ja tas sagatavots saskaņā ar normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu.

Pēc pieteikumu saņemšanas, komisija mēneša laikā izvērtēs pieteikumu atbilstību līdzfinansējuma saņemšanai. Lēmumu par pašvaldības līdzfinansējuma piešķiršanu vai atteikumu piešķirt līdzfinansējumu pieņems Smiltenes novada pašvaldības dome, pamatojoties uz komisijas sniegto atzinumu.

 

Informāciju sagatavoja: 

Sallija Lakina

vides pārvaldības speciāliste