2024. gada 23. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Koncerts – Trīs vīri Ziemassvētkos

Kāpēc tik ļoti gaidām Ziemassvētkus?

Laikam tāpēc, ka tā ir iespēja atkal atgriezties bērnībā. Tajās pirmajās satraucošajās sajūtās, kad iepazinām pasauli – gan labo, gan slikto, gan priecīgo, gan bēdīgo. Pats svarīgākais bija sapņot un, protams, būt kopā ar savu ģimeni, vecākiem, vecvecākiem, brāļiem, māsām… Pirmās Ziemassvētku dziesmas ko dzirdējām, stāstus un pasakas ko klausījāmies, ir dzīvas ik katrā vēl šobrīd.

Šajā Ziemassvētku programmā satiekas trīs pieredzējuši skatuves mākslinieki – aktieris Mārtiņš Vilsons, dziedātājs Zigfrīds Muktupāvels un komponists Jānis Lūsēns, kuri ar stāstiem, dziesmām, dzejoļiem uzbur tālās bērnības ainas. Visa programma ir kā vienots vēstījums, ka kopā būšana, laipns smaids, tradīcijas, ģimenes vērtības ir mūsu dzīves pamatu pamats. Koncertā skan dažādu autoru dzeja, tautas pasakas un Kārļa Skalbes proza, kā arī populārākās komponista Jāņa Lūsēna dziesmas.

Piedalās:

  • Jānis Lūsēns – taustiņinstrumenti, zvaniņi u.c.
  • Mārtiņš Vilsons – dzejas un prozas lasījumi
  • Zigfrīds Muktupāvels – balss, vijole

 

Koncerts norisināsies Palsmanes Kultūras namā, 2021. gada 23. decembrī plkst. 19:00 –  ieejas maksa 10,00 EUR. 

 

Kultūras pasākums norisināsies t.s. “zaļajā režīmā”, kuru varēs apmeklēt pieaugušie ar Covid-19 vakcinācijas un pārslimošanas sertifikātiem, ņemot līdzi arī savus nepilngadīgos bērnus.

Bērniem līdz 12 gadu vecumam nav jāveic Covid-19 testi, savukārt bērniem, kuri sasnieguši 12 gadu vecumu, jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikāts, vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu negatīvu skrīninga testu, kas veikts izglītības procesa ietvaros.