2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Uzzini vairāk par ZAAO pakalpojumiem jaunajā tīmekļa vietnē

Februāra izskaņā SIA “ZAAO” publicē pārveidotu tīmekļa vietni www.zaao.lv, kurai radīts ne tikai pilnīgi jauns vizuālais dizains, bet arī veiktas strukturālas izmaiņas, lai klienti ērtāk varētu atrast sev nepieciešamo informāciju par uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem.

No 2015. gada SIA “ZAAO” (turpmāk tekstā – ZAAO) klientiem ir bijusi pieejama tīmekļa vietne www.zaao.lv (turpmāk tekstā – vietne), kurā uzzināt par uzņēmuma darbību, sniegtajiem pakalpojumiem, jaunākajām aktualitātēm, kā arī nokļūt ZAAO klientu portālā. Ņemot vērā dinamisko dzīves ritmu, kad svarīgi nepieciešamo informāciju iegūt ātri, un, izvērtējot vietnes apmeklētāju profilu, tika pieņemts lēmums veidot jaunu vietni, pārstrukturējot tajā rodamo informāciju.

Jaunās vietnes galvenajā izvēlnē ir apkopota informācija par visiem ZAAO pakalpojumiem, to izmantošanas iespējām, nosacījumiem, izmaksām. Katrai atkritumu veidu grupai ir izveidota aprakstoša sadaļa, kas palīdz izprast, vai interesējošais pakalpojums atbilst vajadzībai un ir pieejams, kā arī daļai no atkritumu grupām nosakāmas indikatīvās izmaksas, ja izvēlētais pakalpojums ir maksas.

Jaunumi

  • Sadaļa “Padomi atkritumu šķirošanā”, kas var kļūt par katra ceļvedi pareizai šķirošanai vai šķirošanas uzsākšanai. Savukārt sadaļās “EKO laukumi”, “EKO punkti”, “Atkritumu šķirošana” uzskatāmāk ir iespēja uzzināt par ZAAO šķirošanas infrastruktūru, kuru klienti tiek aicināti izmantot, lai kopējais nošķiroto un pārstrādei nodoto atkritumu daudzums palielinātos, bet apglabātais sadzīves atkritumu daudzums samazinātos.
  • Nestandarta atkritumu veidu (piemēram, liela izmēra, būvniecības, azbesta, parku un dārzu atkritumu) sadaļās, izmantojot tilpuma kalkulatoru, iespējams noteikt kopējo nododamo konkrēta veida atkritumu daudzumu, lai izmantotu pakalpojuma kalkulatoru, kas aprēķinās indikatīvās pakalpojuma izmaksas konkrētā adresē. Apzinot izmaksas, klienti var sagatavot precīzāku pakalpojuma pieteikumu un ietaupīt savu un ZAAO speciālistu laiku.
  • Jaunā vietne piemērota arī mobilā telefona, planšetes skatam, kas ļauj ērti atrast nepieciešamo informāciju par ZAAO pakalpojumiem no ikvienas vietas, kur atrodaties.

Kā līdz šim, jaunajā vietnē ir iespējams uzzināt arī par uzņēmuma darbību, jaunumiem, rast atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem, kā arī nokļūt ZAAO klientu portālā, kura pārveide, būtiski uzlabojot tā funkcijas, vēl turpinās, bet tikmēr aicinām izmantot esošo pieeju pieteikums.zaao.lv.

Atgādinām, ka pieteikties ZAAO pakalpojumiem vai veikt izmaiņas jau esošajos iespējams arī, rakstot uz e-pasta adresi [email protected], uz kuru aicinām sūtīt arī vietnē pamanītās neprecizitātes un tehniskās kļūdas, kas var rasties datu pārneses rezultātā!

 

Inga Kovala Sēne

Sabiedrisko attiecību vadītāja

 +371 28300726

 [email protected]

www.zaao.lv