2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Valsts laboratorija “BIOR” nodrošina COVID-19 testēšanu; gaidīšanas ilgums aptuveni divas dienas

Lai mazinātu rindas laboratorijās uz COVID-19 izmeklējumiem, valsts zinātniskā institūta “BIOR” laboratorija atvērusi divus COVID-19 testēšanas punktus, tādējādi nodrošinot, ka pēc pieraksta uz COVID-19 testu var tikt divu dienu laikā.

COVID-19 testēšanu Lejupes ielā 3, Rīgā nodrošina darba dienās no plkst. 9.00-19.00 pēc iepriekšēja pieraksta.

Lai pieteiktos COVID-19 izmeklējumam, aicinām zvanīt uz tālruni 28369560 vai vienoto tālruni 8303.  Testēšanas rezultāti pēc izmeklējumu veikšanas tiks nosūtīti klientam nākamajā dienā.

COVID-19 testa cena bez ārsta nosūtījuma ir 38,83 eiro, savukārt ar ģimenes ārsta vai cita medicīnas speciālista norīkojumu bez maksas. Jāņem vērā, ka tie pacienti, kas ieradīsies testēšanas punktā bez iepriekšēja pieraksta, nepieciešams būs uzrādīt ārsta nosūtījumu papīra formātā, vai uzrādīt e-nosūtījuma numuru.

Tāpat uzņēmumiem un iestādēm ir iespēja izsaukt pie sevis “BIOR” mobilās mediķu brigādes, kuras nodrošina COVID-19 paraugu ņemšanu visā Latvijā.

Sīkāka informācija: https://bior.lv/lv/par-mums/jaunumi/kas-janem-vera-veicot-covid-19-testu

Valsts zinātniskais institūts “BIOR” ir vadošais pētniecības, laboratorisko izmeklējumu un zināšanu pārneses centrs Baltijā. Institūts, balstoties uz inovatīvām pētniecības metodēm, rada praktiski pielietojamas zināšanas tādās jomās kā sabiedrības un vides veselība, pārtika, zivsaimniecība un veterinārmedicīna.

 

Informāciju sagatavoja:
Ilze Dimante
Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta “Bior”
Sabiedrisko attiecību vadītāja