2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Vasaras aktīvās sezonas piedzīvojums Smiltenes novadā ar ROADGAMES

Šis ir jāieraksta vasaras obligāti izpildāmo darbu sarakstā! Piedāvājam izbaudīt aizraujošas autobraucēju spēles, kas izstrādātas sadarbībā ar ROADGAMES. Mūsu piedāvājumā ir 2 spēles, kuru piedzīvojumi, uzdevumi un azarts piepilda Smiltenes novada teritoriju!

Viena spēle aicina izspēlēt posmu Veclaicene – Gaujiena. Atklāj Latvijas ziemeļu punkta skaistumu auto orientēšanās piedzīvojumā no Gaujienas līdz Veclaicenei!
Saite uz spēli: www.roadgames.com/lv/event/gaujiena-veclaicene

Otra spēle aicina noķert kontrastus posmā Smiltene – Rauna. No Raunas līdz Aumeisteriem ar Smilteni centrā – dodies aizraujošā auto orientēšanās piedzīvojumā uz Smiltenes novadu!
Saite uz spēli: www.roadgames.com/lv/event/smiltene

!!Ja apmeklēsi Smiltenes, Raunas vai Virešu tūrisma informācijas centru klātienē – spēlei “Noķer kontrastus: Smiltene – Rauna” piešķirsim BEZMAKSAS KODU.
UZMANĪBU – bezmaksas kodu skaits ir ierobežots!

  • Smiltenes Tūrisma informācijas centrs- Dārza iela 3, Smiltene
  • Raunas Tūrisma informācijas centrs- Valmieras iela 1, Rauna
  • Virešu Tūrisma informācijas centrs “Mājvieta”- Vecvireši, Virešu pagasts

Lai padarītu piedzīvojumu īpašu, vēlamies piešķirt arī VEICINĀŠANAS BALVAS.

Ja Izspēlēsi kādu vai abas no spēlēm laikā līdz 31. augustam, tad iesūti mums savas komandas nosaukumu un ekrānšāviņu ar spēles rezultātiem, lai pretendētu uz balvām. Abu spēļu pirmo trīs vietu ieguvējiem, kas būs pie mums pieteikušies, mēs dāvināsim gardas, smaržīgas, noderīgas sadzīvē un ar sirdssiltumu darinātas lietas no Smiltenes novada uzņēmējiem.

Lai AZARTISKA VASARA!