2024. gada 18. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Vasaras nometnes bērniem un jauniešiem Gaujienā

Biedrība „Vītolēni” aicina pieteikties bērnus no 6 – 12 gadiem uz Vasaras dienas nometni „Runcis kedās”, kas notiks Gaujienā no 13. līdz 17. jūnijam.

Nometnē no pulksten 9.00 līdz 17.00 kopīgi atraktīvi un lietderīgi pavadīsim laiku: dziedāsim, sportosim, veidosim mākslas darbus, iepazīsim Gaujienu, iesim pārgājienā, lasīsim pasakas, spēlēsim spēles un gaidīsim ciemos “Svētku piekabi”.

Dalības maksa : 60 EUR

Informācija par nometni un pieteikšanās: [email protected], telefona nr. 26651847.

Lūdzam aizpildīt pieteikuma anketu ŠEIT


Diasporas nometne “Mūsmājas” notiks Gaujienā, Smiltenes novadā, no 27. jūnija līdz 1.jūlijam. Aktivitātes vērstas uz lasīšanu un rakstīšanu latviešu valodā, muzicēšanu un mākslu, kā arī nodarbībām brīvā dabā, iepazīstot Gaujienu, kā kultūrvēsturisku vietu ar bagātu vēsturi.

Nometnē lasīsim pasakas, rakstīsim vēstules, mācīsimies tautas dziesmas, dejosim latviešu tautas rotaļas un dejas, gatavosim grāmatzīmes un dažādus suvenīrus, dabas takā iepazīsim koku un augu nosaukumus, dosimies piedzīvojumu trasītē un Mūzikas takā, apmeklēsim Jāzepa Vītola memoriālo muzeju, spēlēsim izzinošas spēles. Dosimies uz Briežuciemu Latgalē, kur piedalīsimies praktiskās nodarbībās maizes cepšanā un siera siešanā.

Diennakts nometnē plānoti 14 bērni no diasporas vecumā no 10-14 gadiem. Pieteikšanās pie nometnes vadītājas Ilze Dāves ([email protected], 26492989). 

Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par publikācijas saturu saturu atbild biedrība “Vītolēni”. 

Informāciju sagatavoja 

Ilze Dāve

biedrības “Vītolēni” Valdes locekle

 

Publicēja

Madara Mūrniece

zīmolvedības un mārketinga speciāliste