2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Vebinārs par pieteikšanos platību maksājumiem – 6. aprīlī

Šī gada 6.aprīlī Lauku atbalsta dienests (LAD) organizē informatīvu vebināru par pieteikšanos platību maksājumiem. Pasākums notiks tiešsaistē no plkst.10.00-12.00. Interesenti vebinārā varēs piedalīties, noskatoties to LAD mājaslapā www.lad.gov.lv un YouTube kontā.

LAD pārstāvji vebināra laikā lauksaimniekiem sniegs aktuālo informāciju par šī gada  pieteikšanās procesu platību maksājumiem – nosacījumiem to saņemšanai, būtiskākajām izmaiņām Elektroniskajā pieteikšanās sistēmā, iesniegumu pieņemšanu mutvārdos pa tālruni, kā arī atbildēs uz citiem jautājumiem no dalībnieku puses.

Arī šoreiz dienesta mājaslapā pēc vebināra būs pieejams tā ieraksts. Vebināram pieteikties iepriekš nav nepieciešams. Interesentiem ir iespēja savus jautājumus iesūtīt jau pirms pasākuma uz e-pastu [email protected] līdz šā gada 1.aprīlim.

Dalība vebinārā ir bezmaksas.

Atgādinām! No 2022. gada 12.aprīļa lauksaimnieki varēs pieteikties platību maksājumiem LAD Elektroniskajā pieteikšanās sistēmā aizpildot Vienoto iesniegumu. Pēdējais datums, kad varēs pieteikties platību maksājumiem bez atbalsta apjoma samazinājuma ir 23.maijs. Ja Vienotais iesniegums tiks iesniegts periodā no 24.maija līdz 15.jūnijam, atbalsta apjomam tiks piemērots 1% samazinājums par katru nokavēto darbdienu (samazinājumu sāks piemērot jau no 24.maija).

 

Ja ir jautājumi un nepieciešama plašāka informācija par dienesta darbu un pieejamo atbalstu, aicinām zvanīt uz LAD apkalpošanas tālruni 67095000.

Informāciju sagatavoja:
Sabiedrisko attiecību daļa

Tālrunis: 67027884

E-pasts: [email protected]