2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Velobrauciens “Ieriteņo vasarā 2022!”

28. maijā Smiltenes Tūrisma informācijas centrs (TIC) aicina piedalīties velobraucienā “Ieriteņo vasarā!”, lai atzīmētu aktīvās tūrisma sezonas sākumu.

Šogad dalībnieki varēs iepazīt Apes pilsētas un apkārtesošo pagastu ainaviskās un kultūrvēsturiskās vietas.

Pasākums norisināsies 28. maijā, velobrauciena sākums un beigas Apē (konkrēta vieta tiks precizēta), dalībnieku reģistrācija no plkst. 10.00, starts braucieniem plkst. 10.30.

Dalībniekiem tiks piedāvāti divi velo maršruti – 18 un 40 km garumā, lai katrs pasākuma dalībnieks varētu izvēlēties saviem spēkiem atbilstošāko. Maršrutiem būs sagatavoti gpx digitālie navigācijas faili (Tiks publicēti pasākumam tuvojoties). Maršruti būs marķēti dabā gan pasākuma dienā, gan papildus divas nedēļas pēc pasākuma norises, līdz 11. jūnijam, lai ikviens interesents tos varētu izbraukt sev vēlamā laikā.

Iepriekšēja pieteikšanās līdz 26. maijam elektroniski ŠEIT, zvanot uz +371 29395200 vai klātienē Smiltenes TIC (Dārza iela 3, Smiltene).

Dalība pasākumā ir bez maksas.

Atgādinām, ka atrodoties uz ceļa un kustībā, obligāti jāievēro ceļu satiksmes noteikumi kā arī aicinām lietot aizsargķiveres (bērniem līdz 12 gadiem tās ir obligātas).

Pasākuma laikā tiks uzņemtas fotogrāfijas, kas tiks izmantotas publicitātes vajadzībām

Pasākums tiek rīkots projekta „Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā” (9.2.4.2/16/I/052) ietvaros.

Informāciju sagatavoja:
Linda Šūlmeistere
Smiltenes Tūrisma informācijas centra
tūrisma organizatore